Karius prater om marerittet under Champions League-finalen

Loris Karius har kommet med sin versjon av marerittet han opplevde i Champions League-finalen mot Real Madrid.

23. sep 2018 kl 17.48 Einar Kvande

I et intervju med Bild innrømmer Loris Karius at han fortsatt ikke har kommet helt over det som skjedde i Kiev. Karius gjorde som kjent to skjebnesvangre tabber i andre omgang da Liverpool tapte 3-1 for de helhvite fra Madrid. Først kastet han ballen rett til Karim Benzema da Real gjorde sitt første mål, og deretter slapp han et langskudd fra Gareth Bale mellom fingrene på Reals tredje mål.

Det har i ettertid kommet frem at tyskeren fikk en hjernerystelse da Sergio Ramos tilsynelatende med vilje satte en albue i hodet til Liverpool-keeperen uten at ballen var i nærheten, mens kampen fortsatt var målløs.

Karius er nå på et toårig utlån fra Liverpool til Besiktas, etter at Liverpool kjøpte Alisson Becker fra Roma for 65 millioner pund.

Skjønte ikke hva som foregikk

– Jeg kan fortsatt ikke forklare tabbene jeg gjorde mot Real Madrid. Jeg må finne igjen selvtilliten, og legge fortiden bak meg, erkjenner han til Bild.

– Jeg aner ikke om Ramos gjorde det med vilje eller ei. Det er bare en person som vet det: Sergio Ramos.

– Jeg gikk i bakken, og skjønte ikke hva som foregikk. Adrenalinet fløt gjennom blodårene mine, og jeg ønsket bare å spille videre. Men jeg ønsker ikke å gjemme meg bak unnskyldninger.

– Jeg har ingen problemer med Jürgen Klopp. Faktum er at vi har et meget godt forhold til hverandre. Ingen sa at jeg måtte forlate Liverpool. Jeg rømte ikke fra Liverpool.

– I min alder må man spille fast. Etter at Alisson Becker kom bestemte jeg meg for å flytte til Istanbul og slutte meg til Besiktas.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]