Pressekonferanse:– Selvsagt kan Bobby og Daniel spille sammen

Jürgen Klopp utelukker ikke at han kan ha både Roberto Firmino og Daniel Sturridge i startoppstillingen mot Southampton.

21. sep 2018 kl 13.52 Einar Kvande

Om Roberto Firmino

– Ja, han er klar for å spille. Kan Bobby og Daniel spille sammen? Ja, selvsagt.

Om Daniel Sturridge

– Det var bare positivt den innflytelsen Daniel hadde mot PSG. Det var de beste nyhetene jeg kunne få. Det kommer mange kamper, så det er godt å vite dette. Det var en intens kamp, men alt var bra. Det var en fantastisk kamp. Selvsagt kan han og Firmino spille sammen. De har gjort det tidligere også.

Om Mohamed Salahs form

– Defensivt har han vært enestående de to siste kampene. Det sier alt om ham. Han er beredt til å jobbe for laget i slike stunder. Han er fortsatt en trussel offensivt. Avslutninger er ikke noe du kan ta for gitt. Det er helt normalt for en offensiv spiller at det vil være tider der han ikke scorer mål. Alle forventer at han skal kopiere fjorårssesongen, men vi forventer ikke det. Fysisk er han i god forfatning. Han trengte tid forrige sesong, og det vil være likedan denne sesongen. Hvordan gjorde han det på de første seks kampene forrige sesong? Tre mål. Og nå er det to mål på seks kamper? Wow, hvilken krise!

Om at han står foran sin kamp nummer 600 i managerkarrieren

– 600. Det er mye. Det er et fint tall. Jeg aner ikke hvem vi spilte mot i min kamp nummer 500. Jeg er helt klart ikke god med tall. Jeg har ikke tenkt på dette, om jeg skal være ærlig. Jeg ser bare forskjellen når jeg ser meg selv i speilet - og det gjør jeg ikke særlig ofte. På innsiden av hodet er imidlertid ingenting forandret. Mitt syn på fotball vil aldri bli endret. Jeg elsker spillet. Det finnes mange bedre managere enn meg der ute, men det har aldri hindret meg i å gjøre mitt beste.

Om at Van Dijk uttalte at Liverpool ønsker å vinne alt

– Hvordan kan du ikke ønske å gjøre det? Jeg har ønsket å gjøre det i hele mitt liv. Men de har ikke skjedd så ofte. Vi har fått en god start. Det er alt.

Om James Milner

– Det er ikke bare denne sesongen han har spilt slik som dette. Forrige sesong hadde han flest målgivende pasninger i Champions League. Han er fortsatt ung. Noen sa nylig at vi ikke trenger Jordan Henderson, og så spiller han slik han spilte.

Om Southampton

– Southampton vil komme hit med en kamp-plan, og vi må finne en løsning på den. Er vi klare til å skape den beste stemningen noensinne? Det hadde vært kult. Vi må vise Southampton hvor vanskelig det er å komme til Anfield. Vi spiller om ettermiddagen. Etter pause vil det være mørkt. Kan det bli en europacupkveld!? Da folk snakket om det tette kamp-programmet var det ingen som nevnte Southampton. Vi må imidlertid være på tå hev.

Om det tette kamp-programmet

– Tirsdag-lørdag bør ikke være noe problem. Vi må bevise det. Folk kan utgjøre en forskjell. Vi må bevise at vi kan omstille oss fra turnering til turnering. Guttene fortjener en strålende stemning på stadion. Southampton har spilt en kamp mindre enn oss, men spilte mandag, så det var bare en dag før oss.

Om Danny Ings

– Alle på Melwood elsker Danny Ings. Det er bra at han ikke kan spille mot oss, for han er alltid en trussel. Vi følger hans prestasjoner tett. Han er fortsatt en av våre gutter.

Om Dejan Lovren og Alex Oxlade-Chamberlain

– Dejan nærmer seg. Formmessig er han på et ok nivå. Han vil ikke være i troppen i helgen. Vi får se når han kommer tilbake på banen. Fitness-avdelingen har gjort en god jobb. Det er så fint å ha Ox i nærheten. Vi gleder oss virkelig til han er tilbake igjen, uten at vi skal legge press på ham.

Om skadesituasjonen ellers

– Dominic Solanke vil trene igjen for første gang i dag etter sin hjernerystelse. Divock Origi trente i går, men han kjenner på noe når han forandrer retning, så skaden plager ham fortsatt. Men han kan komme til å trene igjen på søndag. Adam Lallana nærmer seg stadig et comeback. Han driver med rehabilitering, men ute på banen. Han er ikke så langt unna.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]