Vi fulgte pressekonferansenMignolet står mot Chelsea

Det blir endringer mot Chelsea – men ikke 11.

25. sep 2018 kl 12.49 Arild Skjæveland

Onsdag kveld tar Liverpool imot Chelsea på Anfield i ligacupens tredje runde.

Jürgen Klopp møter pressen kl. 13.00. Vi følger pressekonferansen i denne saken. Du kan selv se den direkte i videovinduet over.

Om Mario Götze

Det første spørsmålet til Jürgen Klopp på dagens pressekonferanse er om hans tidligere elev Mario Götze.

– Det er ingenting som helst jeg ønsker å snakke om i en pressekonferanse i England før en kamp mot Chelsea! Dersom jeg har noe jeg vil si til Mario, så ringer jeg ham.

Om ligacupen

– Vi bør bare ignorere lørdagens kamp, for det som skjer i morgen er noe annet. Det er en turnering vi liker. Det viste vi spesielt i min første sesong. Det er en vanskelig trekning for begge lag. Vi ønsker å vise at vi er klare for det.

Mignolet står mot Chelsea

– Den eneste som starter på onsdag jeg vil bekrefte i dag, er Simon. Resten av laget må dere vente til i morgen med å få vite. Men vi vil stille et veldig godt lag.

– Simon har vært strålende. Han ville vært klar til å gå til en annen klubb for å bli nummer én, men vi fikk det ikke til. Etter det har han vært strålende. Han trener veldig bra og fortjener den kampen i morgen. Jeg er glad for å gi ham sjansen.

Bytter ikke hele laget

– Vi vil ikke gjøre 11 endringer mot Chelsea i morgen kveld. Jeg får ikke noen informasjon om Chelsea sin lagoppstilling før i morgen, så jeg bør ikke gi dem informasjonen. Vi får se. Jeg vil stille med et meget sterkt lag.

Om Van Dijk

Virgil van Dijk fikk en smell i ribbeina mot PSG, og måtte ut med samme smell mot Southampton i helgen.

– Van Dijk er mye bedre, men har fortsatt smerter. Vi får se hvordan vi løser det. Det er ikke alvorlig, men det er ikke ingenting. Vi får se hvordan han er i dag og deretter ta en avgjørelse.

Glad for regelendringen

Klopp er glad for at ligacupen ikke lenger har ekstraomganger.

– Veldig fornuftig. Vi ønsker en avgjørelse etter kampen. Straffer, en vinner og en taper. Bra.

Dejan Lovren er tilbake

Dejan Lovren kan få sin første start for sesongen.

– Han har trent helt normalt fire ganger nå. Dejan ser ganske bra ut. Han har hatt en veldig intens periode før det med de fysiske trenerne.

Solanke aktuell – Origi ute

– Divock Origi har en ankelskade og er tilbake neste uke, ikke nå. Adam Lallana har trent med laget, men ikke tatt del i en full økt. Han er ikke langt unna.

– Solanke er klar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]