Lampard synes synd på målscorer Wilson

Derby-manageren synes den innlånte Liverpool-spilleren har vært svært uheldig med skader.

23. sep 2018 kl 10.33 Einar Kvande

Derby slo Brentford 3-1 lørdag ettermiddag, og en stor del av æren for seieren får Harry Wilson. Derby er dermed oppe på sjetteplass i Championship.

Brentford tok ledelsen i første spilleminutt, men Derby slo tilbake og Wilson var nøkkelen til det da han satte inn utligningsmålet. Den utlånte Liverpool-spilleren avsluttet en nydelig kontring på beste vis, og satte dermed fart i snuoperasjonen.

– Jeg synes synd på Harry, for han kom hit og spilte de to første kampene, så ble han skadet. Han dro så avgårde med det walisiske landslaget, og han har hatt skadeproblemer hele tiden. Men i dag var ikke det et problem. Han imponerte med sin kvalitet og sin energi. Vi så det i Championship forrige sesong hvilken innsatsvilje han har. Han ønsker virkelig å gjøre det bra, og vise seg frem. Jeg syntes han spilte meget bra, uttaler Derby-manager Frank Lampard til Rams TV.

– En god følelse

Wilson var tilbake i Derbys startoppstilling for første gang siden 14. august, etter en lyskeskade. Scoringen han kom etter 14 minutters spill, etter en corner for Brentford. Mason Mount snappet ballen, og spilte fri Wilson på en kontring. Waliseren tok med seg ballen og spilte Craig Bryson på vei inn i feltet. Bryson slo ballen tilbake til Wilson, som enkelt kunne score fra 10 meters hold.

– Vi betrakter motstanderens dødballer som en sjanse for oss, for vi vet vi har fart i laget, og kan skape trøbbel på kontringer, sier Wilson til DerbyshireLive.

– Det var en god følelse da ballen gikk i mål. Jeg var desperat etter å score, og nå håper jeg å gjøre flere mål, legger han til.

Wilson var også nær å score ett mål til like før pause, men ballen smalt i treverket.

– Jeg prøvde å vente til keeper gikk ned, og løfte den over ham. Jeg klarte det, men så traff den utsiden av stolpen, forklarer 21-åringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]