Lovren tilbake på trening

Det melder Mohamed Salah på Instagram.

19. sep 2018 kl 17.10 Johannes Steen

Nylig ble det rapportert at Dejan Lovren ville være ute i flere uker til, og ikke være tilbake i spill for Liverpool før etter neste landslagspause. Det vil si kampen mot Huddersfield den 20. oktober.

Onsdag la Mohamed Salah ut en video på Instagram som viser viser at en Dejan Lovren i godt humør deltok med laget på dagens trening.

Dermed kan det virke som Dejan Lovren er foran skjema ut fra hva man tidligere trodde. Tidligere har det blitt meldt at klubbens medisinske apparat forventet at kroaten ville trene med laget først i slutten av måneden.

Onsdag 26. september skal Liverpool spille mot Chelsea i Ligacupen, bare fire dager før man møter samme klubb i Premier League. Trolig vil Jürgen Klopp benytte midtukekampen mot de blåkledde til å rotere på laget.

Med tanke på at Lovren ikke har spilt kamp siden VM-finalen 15. juli, kan Chelsea-kampen muligens komme tidlig for Liverpools nummer seks.

Det vil likevel bli spennende å se hvordan Klopp løser en situasjon der stopperne Joël Matip og Dejan Lovren vil ha bruk for sårt tiltreng kamptrening, mens Virgil Van Dijk og Joe Gomez trolig skal starte på Stamford Bridge i toppkampen bare dager senere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]