– Noen ganger må du vinne stygt

James Milner var ikke helt fornøyd etter 2-1 over Leicester, selv om Liverpool har vunnet de fire første kampene i ligaen for første gang siden 1990.

1. sep 2018 kl 16.05 Einar Kvande

Liverpool måtte kjempe hardt for de tre poengene på King Power Stadium, men halte til slutt iland en 2-1 seier. Det betyr at de helrøde har vunnet de fire første kampene for første gang i Premier League-sammenheng. Det er faktisk 28 år siden sist det skjedde, i 1990/91-sesongen under Kenny Dalglish sin ledelse.

– Denne seieren betyr enormt mye. Det var ingen god kamp fra vår side. Det var mye som ikke fungerte, som presset i forsvarsspillet. Det var hardt arbeid. Men vi skal ikke ta noe fra Leicester, de er et vanskelig lag å møte, sa James Milner til Sky Sports etter kampslutt.

– Det er mer i vente fra dette laget

– Noen ganger i Premier League må du vinne stygt, og vi gjorde det. Etter pausen på grunn av landskamper kan vi forhåpentligvis få alle i form og få sving på sakene igjen.

– Vi kan ikke få vært i en mye bedre posisjon etter fire kamper. Vi har vunnet dem alle. Men sesongen er lang, og det er mye vi må forbedre. Jeg er godt fornøyd med hvordan vi har forsvart oss, men det er mer i vente fra dette laget. Det er tidlig ennå. Ingen har toppgiret inne, avsluttet Milner.

Visekapteinen spilte i dag sin ligakamp nummer 100 for Liverpool. Han er den første Bosman-spilleren med så mange kamper!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]