Salah-byttet var taktisk

Mohamed Salah er skadefri, bekrefter Jürgen Klopp.

29. sep 2018 kl 23.48 Arild Skjæveland

Mohamed Salah var veldig aktiv i den første omgangen mot sin gamle klubb lørdag kveld. 20 minutter etter pausen kom nummeret hans opp på fjerdedommerens tavle, og han ble erstattet av Xherdan Shaqiri.

Jürgen Klopp bekrefter at det var et taktisk bytte.

– Salah er ikke skadet. Jeg vet at folk kommer til å lage styr av det. Det var ikke den beste kampen Mo har spilt i sin karriere, det er klart, sa Klopp til pressen etter kampen.

Liverpool har bortekamp mot Napoli på onsdag, før ligaleder Manchester City venter i ligaen neste søndag.

Kom til mye

Selv om avslutningene ikke satt, kom egypteren seg til flere store sjnaser.

– Han kommer seg til sjanser hele tiden, og det gjør ham til en spiller i verdensklasse. Han ønsker å være avgjørende, sa Klopp.

Klopp var irritert over sjansesløseriet før pause.

– Men sånn er fotballen. Et godt fotball-lag skaper sjanser. Vi spilte bra fotball, og det å komme til slike sjanser i boksen er ikke lett mot Chelsea. Vi hadde store sjanser, og ga dem kun én skikkelig sjanse. Spiller vi slik vi gjorde i kveld vil vi vinne fotballkamper, sa Klopp.

Sist Salah ble byttet ut og Liverpool avgjorde sent, mot Paris Saint-Germain, fikk han oppmerksomhet for måten han feiret på. Denne gang gikk Klopp rett bort til spilleren han hadde tatt av banen. Se video under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]