BOMMET:  Mot Tottenham var Mohamed Salah igjen uheldig foran mål. Stjernespilleren står nå med to mål etter fem kamper i ligaen.

Salah slår tilbake etter ego-beskyldningene

Egypteren avviser at han, Sadio Mané eller Roberto Firmino bryr seg om hvem som scorer.

– Vi er venner, og vi snakker ofte sammen, sier Mohamed Salah om sine angrepskollegaer i et intervju med France Football.

Mot Tottenham var det først Mané som heller valgte å spille fri Naby Keïta enn Salah. Så var det Salah som heller gikk på skudd enn å spille fri Daniel Sturridge. 

Ved begge anledninger var Jürgen Klopp rasende på sidelinjen. 

Situasjonene har fått flere til å spekulere på om Liverpools stjerneangripere setter egne interesser foran lagets beste. Dette avviser Salah. 

– Vanligvis sitter vi tre sammen i garderoben etter kampene. Samholdet er sterkt mellom oss, og vi bryr oss ikke om hvem som scorer mest eller først, siteres egypteren av France Football. 

Da spekulasjonene først var i gang, hjalp et Gini Wijnaldum-feiltrinn på Instagram lite. 

Mange hevet på øyenbrynene da den nederlandske midtbanespilleren likte en kommentar der en Liverpool-supporter uttrykte sin bekymring for at Mané og Salah så ut til å være egoistiske foran mål. Etter hvert så Wijnaldum sitt snitt til å forklare seg. 

«Jeg tror jeg likte denne kommentaren med et uhell da jeg scrollet gjennom kommentarene. Ikke vær bekymret, det er ingen egoisme der. Vi er et lag og det vet vi», skrev Wijnaldum som et svar til brukeren.