– Sterkeste og mest komplette troppen vi har hatt

Alberto Moreno mener ingen spillere kan føle seg sikre med den styrken som nå er i troppen.

26. sep 2018 kl 14.54 Arve Vassbotten

Alberto Moreno ventes å få sin sesongdebut for Liverpool når Chelsea er motstander i ligacupen onsdag kveld.

Mens han selv var førstevalg i starten av forrige sesong, er det Andy Robertson som er det klare førstevalget i starten av denne sesongen. Skotten fikk sjansen for alvor da Moreno ble skadet mot Spartak Moskva utpå høsten i fjor, og gjorde plassen sin til.

– Ingen spillere ligger å sitte på benken eller ikke være i troppen. Men det motiverer deg også til å fortsette å jobbe hardt og kjempe for en plass, og det er det jeg gjør hver eneste dag, sier Moreno til Liverpoolfc.com.

– Vi er profesjonelle og vi jobber hardt hver eneste dag for å være forberedt. Hvis manageren gir meg en sjanse vil jeg gjøre mitt beste. Det gjelder ikke bare meg, men alle lagkameratene også.

Betydningen forsterkningene har på resten av troppen er ett av temaene som diskuteres tidlig denne podcasten.

Ingen tar foten av gasspedalen

Alberto Moreno kom til Liverpool sommeren 2014, og har sett mange spillere komme og gå.

– Etter at jeg kom hit har det vært noen veldig sterke tropper, men dette er den mest komplette og største. Vi har mange spillere som alle er av topp kvalitet, og jeg mener det hjelper laget til å prestere som det gjør.

– Vi gjør det veldig bra, og det betyr at ingen spiller vil ta foten av gasspedalen, vi jobber alle hundre prosent for å vinne en plass på laget og for å spille så mye som mulig, som er det vi ønsker alle sammen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]