Spillerbørsen: Sturridge best på en skuffende dag

Les vår spillerbørs etter sesongens første tap.

26. sep 2018 kl 23.13 Lars Frøsland

Mignolet 7 - Kommer greit ut av kampen, og varter opp med noen fine redninger. Han gjør en kjemperedning rett før Chelsea utligner, men kan ikke gjøre noe med returen. Han viser i hvert fall at Liverpool har en god reservekeeper.

Clyne 5 - Bidrar null og niks fremover, men er tålig trygg bakover. Han er fryktelig usikker med ballen i bena, som bremser Liverpool når de har sjansen til å kjøre overgang. Innleggene er direkte svake.

Lovren 6 - Koraten er tilbake i startoppstillingen, og gjorde egentlig ganske lite ut av seg, som ofte er positivt fra en midtstopper. Det kan tidvis være litt usikkerhet når han spiller, men Lovren var trygg i dag.

Moreno 4 - Gir bort mange unødvendige frispark, og sløser bort muligheter. Spanjolen har spilt minimalt denne sesongen, og er på ingen måte i form. Svak kamp.

Matip 7 - Leser spillet bra og er ofte god i duellene. Matip leverte en bra søknad til å starte mot Chelsea til helgen.

Keita 6 - Vil masse med vekslende hell. Keita har så mye ferdigheter og er svært positiv i forkant av 1-0-scoringen. Det blir dessverre litt for mye kaos til tider.

Fabinho 5 - En veldig anonym debut, men gjør sakene sine helt greit. Han er god med ballen i beina, men trenger tid til å akklimatisere seg. Noe Klopp vet - og derfor fikk han ikke debuten fra start før i dag. Ingen kommer til å huske denne kampen - på godt eller vondt.

Milner 6 - Ikke like god som tidligere kamper, som eksemplifiseres med noen tåpelige ballmist, men den hardtarbeidende midtbanespilleren gjør også mye bra og er en trygghet for lagkameratene.

Mané 6 - Har noen store sjanser, og han beveger seg så smart. Senegaleseren er i super form - men dette var ikke en super kamp for ham. Han er ganske anonym, til han å være, men er som alltid en trussel når sjansen byr seg. Har noen pene raid og involveringer.

Shaqiri 6 - I likhet med Keita vil Shaqiri masse. Av og til ser vi hvorfor LFC kjøpte ham, mens andre ganger forstår man hvorfor han har spilt i Stoke de seneste sesongene. Men totalt var det mer positivt enn negativt, og det er glimrende for Liverpool å ha en sånn mann i troppen.

Sturridge 7 - En av kampens største oppturer er å se at Sturridge fortsetter den gode formen. Joda, han var slurvete ved et par anledninger - spesielt når han enkelt skulle scoret på åpent mål. Men han gjorde til dels opp for seg med scoringen litt etter. En flott scoring sådan. Han var mye involvert. Liverpools beste.

Henderson 4 - Kapteinen kom inn da en halvtime gjenstod. Inntrykket er at han burde blitt sittende igjen på benken. Hazard lekte med Henderson gang på gang, og Hendo bidra med fint lite. Skuffende.

Firmino - Kommer inn ganske sent og markerer seg i grunnen ikke særlig.

Salah - Kommer inn når få minutter gjenstår. Han er omtrent ikke nær ballen.
Har du innspill til journalisten?
[email protected]