Tar med sin største stjerne til Anfield

Chelsea kommer til å rotere, men Eden Hazard er med nordover.

25. sep 2018 kl 15.42 Arild Skjæveland

To timer etter at Jürgen Klopp møtte pressen var det Gianfranco Zola sin tur i London. Den tidligere Chelsea-spilleren som nå er Maurizio Sarris assistent steppet inn, og tok seg av pressekonferansen. Sarri skal slippe å ta alle oppgavene i media, har det blitt rapportert.

På pressekonferansen bekreftet han at Eden Hazard vil bli med til Anfield. I forrige uke sto han over Europa League-kampen borte mot PAOK.

– Hazard er bedre jo mer han spiller. Jeg synes Eden gjorde et strålende VM. Han blir bedre og bedre, men har enda ikke nådd sitt fulle potensial. Denne sesongen skal vi hjelpe ham å nå hans fulle potensial, sa Zola på pressekonferansen.

Han bekreftet at Hazard ville bli med til Anfield, og forventet at han kunne bli involvert.

Trio er ute

Ruben Loftus-Cheek, Antonio Rudiger og Pedro sliter med skader, og er usikre til kampen.

Det er ventet at Chelsea vil stille med Andreas Christensen og Gary Cahill i midtforsvaret, og at Cesc Fabregas vil være tilbake på midtbanen. Den talentfulle vingen Callum Hudson-Odoi, som imponerte i sesongoppkjøringen, kan være aktuell for laget.

– Kampen mot Liverpool er viktig, for Chelsea ønsker å vinne hver eneste kamp. Vi kommer til å ta den alvorlig, sa Zola i den korte pressekonferansen.

Liverpool - Chelsea spilles onsdag kl. 20.45, og sendes på Viasat 4 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]