Tredjekeeperen blir ute i over en måned

Ung polakk er nå back up for de to seniorkeeperne.

13. sep 2018 kl 22.01 Einar Kvande

Liverpools tredjekeeper Caoimhin Kelleher må regne med minst en måned på sidelinja på grunn av en skade han fikk i baksiden av leggen under trening.

19-åringen var involvert i en kraftig kollisjon med Divock Origi under tirsdagens trening på Melwood, skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Tenåringen fikk et kraftig kutt i leggen, og skaden er et tilbakeslag for Kelleher, som nylig fikk en ny langtidskontrakt med Liverpool.

Den irske ungdomslandslagsspilleren imponerte Jürgen Klopp under preseason, og etter at Loris Karius ble lånt ut ble han betraktet som Liverpools tredjekeeper bak Alisson Becker og Simon Mignolet.

Mignolet er tilbake i trening

Kelleher var aktuell for benken i lørdagens kamp mot Tottenham på grunn av Mignolets fingerskade. Pearce tror nå at Kelleher ikke vil være tilbake i spill før i slutten av oktober, og dermed er det den polske ungdomslandslagskeeperen Kamil Grabara som rykker opp til posisjonen som tredjekeeper.

Pearce skriver at Grabara nå er aktuell for troppen mot Tottenham, men Liverpool føler seg trygge på at Mignolet vil være istand til å sitte på benken til tross for en forstuet finger som tvang ham ut av den belgiske landslagstroppen i forrige uke.

Bilder fra Melwood torsdag viste at Mignolet var tilbake i full trening.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]