TV 2 prioriterer Liverpool foran Manchester United

Gladnyhet for alle Liverpool-fans!

10. sep 2018 kl 12.36 Einar Kvande

Det har en stund hersket stor spenning knyttet til om Liverpools hjemmekamp mot Southampton lørdag 22. september blir å se på norske TV-skjermer. Det kan Liverpool.no nå bekrefte at den blir.

– Et svært vanskelig valg

– Som de fleste nå kjenner til har vi på grunn av rettighetsbegrensninger kun mulighet til å sende én kamp lørdag klokken 16.00. Den 22. september er vi i den sjeldne situasjonen at både Liverpool og Manchester United er satt opp i runden lørdag klokken 16.00, sier Remi André Taule i TV 2 Sporten til Liverpool.no.

– Vi har derfor blitt nødt til å ta et valg på hvilken kamp vi skal sende denne lørdagen. Det var et svært vanskelig valg vi gjerne skulle ha vært foruten, men med bakgrunn i tabellsituasjonen og det sportslige som har skjedd hittil i sesongen har vi besluttet å vise Liverpool - Southampton direkte på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo. Manchester United - Wolverhampton, og de andre kampene som går i runden, kan følges tett i vårt målshow på TV 2 Sport Premium 2 og på Sumo, legger han til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]