Liverpool U23 har fortsatt ikke vunnet denne sesongen:De vil lure på hvordan de klarte å tape denne kampen!

Liverpool U23 sløste enormt med sjansene, og presterte å tape for West Ham i en kamp hvor de røde var klart best.

2. sep 2018 kl 13.25 Einar Kvande

Sluttrapport

Man kan lure på hvordan det er mulig å tape en kamp som man dominerer så til de grader som Liverpool U23 gjorde mot West Ham. Da Matty Virtue utlignet tidlig i annen omgang trodde man snuoperasjonen var i gang. Men så tok de røde foten av gaspedalen og slapp gjestene inn i kampen igjen. Seiersmålet til West Ham kom på et frispark like etter at de trolig skulle hatt straffespark. Liverpool hadde nok av muligheter etter dette til å få både uavgjort og til og med vinne kampen, men en kombinasjon av en fantastisk West Ham-keeper, uflaks og dårlige avslutninger førte til at det ble null poeng på Neil Critchleys mannskap. De står nå med tre uavgjorte og ett tap som fasit etter fire kamper.

90+4.min: Christie-Davies header utenfor under press.

90+4.min: Chirivella får frispark nede ved dødlinja. Reece Oxford får gult kort.

90+1.min: En West Ham-spiller må ha behandling for en skade.

90.min: Tre minutter er lagt til.

87.min: Juanma inn for Gallacher for Liverpool. Venstreback-bytte. Spanjolen er tilbake etter langtidsskade.

87.min: God corner fra Lewis. Nat Phillips header rett på keeper.

86.min: West Ham-bytte. Ngakia inn for Powell. Defensivt bytte.

85.min: Adekanye avanserer inn i feltet, men Lewis sitt skuddforsøk blir blokkert.

84.min: Chirivella med et lavt skudd som Trott redder.

83.min: West Ham-bytte. Spyridis for Rosa.

82.min: Spissbytte for Liverpool. Glen McAuley inn for Liam Millar.

82.min: Johnston når ikke opp når et frispark slås inn i feltet. Det vinkes også for offside.

80.min: Pedro Chirivella skyter og ballen vil gå i mål, men lærkula treffer en liggende lagkamerat i Liam Millar og spretter utenfor. Utrolig uflaks for Liverpool der! Godt forarbeid av Neco Williams.

78.min: West Hams Bernardo Rosa får gult kort for en takling på Adam Lewis.

73.min: 2-1 OLADAPO AFOLAYAN. Frisparket slås over muren og skrus helt i hjørnet. Kelleher rekker ikke bort.

72.min: West Ham roper på straffe, men dommeren vinker spillet videre. Like etterpå lager Johnson frispark like utenfor 16-meteren. Joe Powell får gult kort for å protestere mot at han ikke fikk straffespark.

69.min: Gallacher blokkerer et innlegg til corner.

67.min: Viktig inngripen fra Liverpool-keeper Kelleher, som kommer utenfor 16 meteren og får ballen vekk når West Ham kommer igjennom.

65.min: Johnston med en viktig blokkering av et skudd fra gjestene.

63.min: Christie-Davies får et fortjent gult kort for en i overkant tøff takling.

60.min: Phillips og Kelleher får i fellesskap ryddet opp når Silva igjen er på farten.

58.min: West Ham kontrer og Silva dundrer ballen i stolpen fra distanse. Der er Liverpool heldige at gjestene ikke tar ledelsen igjen!

56.min: God corner fra Chirivella. Johnston header mot mål, men Trott redder igjen.

55.min: Liverpool med frispark i god posisjon. Adam Lewis skyter. Trott slår ballen til corner.

53.min: 1-1 MATTY VIRTUE. Endelig lykkes det for Liverpool! Matty Virtue får to sjanser etter flott forspill av Adam Lewis, og den siste setter han i mål via stolpen.

51.min: Enorm sjanse for Liam Millar, som blir spilt fri i feltet. Han skyter lavt like utenfor venstre stolperot. Enormt sjansesløseri av Liverpool i denne kampen.

50.min: West Ham-keeper Trott med en ny fantastisk redning, når Adam Lewis finner Matty Virtue med et innlegg, og Virtue header i retning hjørnet.

48.min: Gallacher finner Millar med et innlegg fra venstre, men ballen går utenfor.

46.min: Gjestene setter igang de siste 45 minuttene.

Pauserapport

West Ham sjokkåpnet ved å ta ledelsen på kampens første sjanse. Gjestenes kaptein, Reece Oxford, ruvet høyest i feltet på en corner, og headingen hans var utagbar for Kelleher. Liverpool kjempet seg inn i kampen, og Liam Millar hadde en rekke gode muligheter uten å få ballen i mål. Bobby Adekanye og Matty Virtue hadde også et par sjanser hver som normalt gir uttelling, og det er nærmest ufattelig at Liverpool ikke klarte å utligne før pause. West Ham kan takke sin meget gode keeper, Nathan Trott, for at de har klart å holde buret rent de første 45 minuttene.

1. omgang

45.min: To minutter er lagt til.

42.min: Liverpool-kaptein Matty Virtue får gult kort.

39.min: West Hams keeper slår ballen i stolpen og ut, når Virtue på kloss hold får foten på et Gallacher-innlegg fra venstre. Det er helt utrolig at Liverpool ikke har utlignet her!

35.min: Kjempesjanse for Virtue, men ballen vil ikke i mål for Liverpool. Tony Gallacher når akkurat ikke frem til ballen på det som var en mellomting mellom en avslutning og et innlegg.

31.min: Adekanye lurer sin mann strålende nede ved dødlinja, og løper inn mot målet, men prøver på en avslutning fra nærmest død vinkel når han heller burde ha slått ut i feltet. Corner til Liverpool, som blir resultatløs.

28.min: West Hams Silva forsøker å skru ballen opp i krysset, men ballen går over mål.

20.min: Adekanye forsøker seg igjen. Denne gang fra kloss hold. Skuddet blokkeres til corner. Mange store Liverpool-sjanser nå.

20.min: West Hams keeper med en ny god redning, når han er nede og stopper Adekanyes skudd fra 25 meter som har retning hjørnet.

17.min: West Hams keeper gjør en fantastisk enhåndsredning når Millar kommer fri og fyrer løs på volley fra kloss hold.

12.min: Millar er aktiv nå. Fyrer løs fra 20 meter, via et Hammers-bein til corner.

11.min: En nesten tro kopi av det som skjedde for under et minutt siden. Liam Millar er igjen på farten, men denne gangen skyter han like utenfor høyre stolperot.

10.min: Liverpools første sjanse i kampen. Liam Millar løper fra sin oppasser, men keeper redder det lave skuddet fra litt skrått hold.

8.min: Sterk start av The Hammers, som får sin tredje corner. Den sløser de bort med en kort variant.

7.min: Ny farlig West Ham-corner, men angrepet ender med at Liverpool-keeper Kelleher får fatt i ballen.

3.min: 0-1 REECE OXFORD. West Ham-kapteinen header en corner elegant inn i langhjørnet. Gjestene sjokkerer Liverpool med å ta en tidlig ledelse.

1. min: Liverpool tar avspark.

Før kampen

Premier League 2-kampen har avspark klokken 14.00. Sendingen på LFCTV og LFCTV GO starter klokken 13.30.

Neil Critchleys mannskap har spilt uavgjort i alle sine tre kamper i Premier League 2 så langt, og vil således jakte sin første seier for sesongen mot The Hammers.