Det bygges i Kirkby

Liverpool FC har sluppet den første filmsnutten fra arbeidet med klubbens nye treningsanlegg i Kirkby.

24. jan 2019 kl 14.48 Einar Kvande

Arbeidet med Liverpools nye treningsanlegg til 50 millioner pund er i full gang. Bygningen som skal huse førstelaget og U23-laget er under oppføring, og bare der skal 2000 deler med stål på plass. Det er beregnet at det vil ta 12 uker å få unna den delen av arbeidet, skriver Liverpool FC på sin offisielle nettside.

Man er også igang med å omforme landskapet rundt treningsanlegget, for å skjerme mot vind og vær. 500 trær er allerede blitt plantet. Totalt skal det plantes 750 trær.

Flytter inn i 2020

Det nye treningsanlegget skal stå ferdig sommeren 2020, og det er da meningen at Liverpool FC vil forlate sin treningsbase på Melwood for godt.

Arbeidet med det nye treningsanlegget startet i september. Her skal det bli førsteklasses fasiliteter både for førstelaget og klubbens aldersbestemte lag. En rekke nye baner, to styrketreningsrom, en sportshall, svømmehall, hydroterapi-lokaler og rehabiliteringslokaler er blant fasilitetene som vil komme på plass.

Fundamentet for den nye svømmehallen er allerede på plass. Det skal også bygges TV-studioer, pressekonferanse-fasiliteter og kontorer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]