Dette ble sagt i garderoben etter tapet

Dejan Lovren trekker frem den sterke mentaliteten etter tapet for Manchester City.

5. jan 2019 kl 00.15 Hans Christian Boge-Fredriksen

Midtstopperen har fått mye kritikk etter hans opptreden i storkampen på Etihad torsdag kveld. Mange mener at han spesielt kunne gjort mer for å stoppe Sergio Agüero i situasjonen som ga de blå 1-0.

For første gang denne sesongen gikk Liverpool av banen uten poeng i Premier League. Da er det naturlig at mange ville hengt med hodene, men Lovren forteller at de heller så på det større i situasjonen.

– Ingenting har forandret seg

Det faktumet at Liverpool fortsatt leder ligaen med 17 kamper igjen, allerede har spilt to ganger mot City, og spilt borte mot fire av topp seks lagene.

– Beskjeden i garderoben etter kampen var å beholde roen. Det er mange kamper foran oss, og vi vet det er en stor sesong, og vi er fortsatt først. Ingenting har forandret seg, sier Lovren til Liverpool Echo.

– Vi må beholde roen, holde fokus på den neste kampen, og ikke se oss bakover. Om vi vinner eller taper, vi vil ikke se oss bakover.

På forhånd var det mange som mente at kampen mot Manchester City ville avgjøre hvem som ville bli seriemester i mai.

– Folk satte spørsmålstegn ved oss før sesongen, og allerede nå sa de at denne kampen var for tittelen. De funker ikke sånn i fotball. Det er kamp for kamp, så får vi se ved sesongslutt hvor vi ender.

– Minner om forrige sesong

Manchester City påførte altså Liverpool deres første tap for sesongen. Forrige sesong var det motsatt da Liverpool stoppet Citys ubeseirede rekker.

– For dem er det en stor seier, vi har jo vært ubeseiret så langt, sier kroaten.

Da Liverpool beseiret City forrige sesong slo de raskt tilbake og ble suverene seriemestere.

– Det minner om forrige sesong, bare motsatt, da vi vant mot dem.

– Vi må akseptere at det er som det er. Akkurat som når vi har vunnet denne sesongen, holder vi oss rolige nå som vi har tapt. Vi står sammen og vi vil fortsette.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]