Echo: Ingen interesse for Omur

Liverpool har ingen intensjoner om å hente stortalentet Abdulkadir Omur.

7. jan 2019 kl 18.06 Hans Christian Boge-Fredriksen

Det har vært ryktet at Liverpool ville hente 19 år gamle Omur fra den tyrkiske klubben Trabzonspor. Unggutten har vært priset til 27 millioner pund.

Nå melder troverdige James Pearce i Liverpool Echo at tyrkeren ikke er et overgangsmål for Jürgen Klopp, selv om Omur selv ikke utelukket en overgang.

– Liverpool er en fantastisk klubb, en av de beste i verden. Disse tilbudene er noe Trabzonspor må diskutere, sa Omur til en avis i hjemlandet.

Den tyrkiske Messi

Som en rekke andre talenter har Omur blitt sammenlignet med en av de største spillerne gjennom historien. Gutten som er født i 1999 har fått kallenavnet ”Den tyrkiske Messi”.

Denne sesongen har det blitt 16 kamper i Süper Lig for midtbanespilleren. Han har hjulpet Trabzonspor til en andre plass i ligaen, seks poeng bak Basaksehir, etter halvspilt sesong.

Omur spiller stort sett høyre midtbane, men kan også brukes på venstre kant og som offensiv midtbanespiller. Han har bidratt med to scoringer og fire assist så langt i sesongen.

Selv om Omur muligens hadde ønsket seg en overgang til Anfield, setter han sin nåværende klubb først.

– Hvis klubben sier jeg kan dra, så drar jeg. Hvis de sier jeg skal bli, så blir jeg.

Nå tyder det på at det ikke blir en overgang til Merseyside for unggutten i dette overgangsvinduet, men hvem vet hva Klopp har i tankene for fremtiden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]