Endelig snart slutt for Markovic?

Lazar Markovic har to alternativer, akseptere tilbud fra hva som skal være interesserte klubber, eller trene sesongen ut på Liverpools akademi.

24. jan 2019 kl 19.14 Torbjørn Flatin

Ifølge Neil Jones, tidligere Liverpool Echo nå goal.com, har Lazar Markovic trent sammen med Liverpools juniorspillere på akademiet i Kirkby siden august.

Serberen som nå er blitt 24 år ble hentet fra Benfica for £20M sommeren 2014.

Etter aldri å ha funnet seg til rette på laget til Brendan Rodgers har flankespilleren hatt låneopphold hos Fenerbahce, Sporting, Hull og Anderlecht.

Kontrakten løper ut

Goal.com hevder at det var interesse fra Swansea og greske PAOK i sommer, men at en permanent overgang på £2.9M ble avtalt med Anderlecht like før transfer deadline, inkludert en klausul om 50% til Liverpool ved et videresalg. Avtalen skal imidlertid ha strandet i 12. time.

Siden har Lazar Markovic trent med junioravdelingen på anlegget i Kirkby. Hans kontrakt løper ut til sommeren, og han kan i dette januarvinduet selv forhandle med andre klubber.

Det skal ha vært interesse fra en meksikansk toppklubb, mens det også har vært rykter om interesse fra Kina.

Nå er det en uke igjen til vinduet stenger, og hvis Markovic ikke finner en ny arbeidsgiver blir det fortsatt trening i Kirkby og kanskje en og annen kamp for Liverpool U23, før han forlater Merseyside uten kontrakt til sommeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]