– Van Dijk trener i dag

Jürgen Klopp oppsummerer skadesituasjonen.

29. jan 2019 kl 13.56 Arve Vassbotten

Vi følger pressekonferansen direkte i denne saken, trykk refresh for siste oppdatering.

Det er ventet at skadesituasjonen, og ikke minst sjukdommen til van Dijk vil bli tema.

Skadesituasjonen

– Hvem skal vi starte med?

– Virgil var litt syk, men han trente i går og vil trene i dag, så får vi se. Dejan har det fint. Gini trener, og Fabinho vil trene i dag. Trent ser det bra ut med og han nærmer seg, men han blir ikke klar til i morgen.

Om Dubai-tur uten media og sosiale medier-fokus

– Var det ikke noe på sosiale medier? Bare en liten video av Ox som trente? Det var bra. Å spille ville ikke vært mulig for endel spillere. Nå har vi fått mer tid.

Om titteljakten

– Den beste konkurransen å vinne er Premier League. Topp fire er så viktig fordi det garanterer deg penger for den neste sesongen. Så hvis du spør eierne vil de også si det. I en klubb som Liverpool må vi alltid gå for alt. Men det er veldig viktig at vi er i Champions League også neste sesong.

Om Leicester

– De liker å spille mot topplagene, men de er ikke så sterke på kontringer som de siste årene. De er en stor utfordring, men de er ikke like gode i kamper de skal kontrollere. De har kvalitet. De har et supert lag, men skjønner at de ikke er helt fornøyd etter at de vant ligaen og var i Champions League. Jamie Vardy er en av de beste spissene i serien. Jeg er glad det er en kveldskamp onsdag, for jeg håper supporterne vil gi ordentlig støtte. Vi må skvise alt vi kan ut av denne kampen.

Hva det har å si at City spiller før Liverpool

– Det betyr ingen ting for meg. Vi er ikke interessert i andre resultater. Jeg forventer at City vinner hver eneste gang. Man må gjøre sin egen jobb, og ikke konsentrere seg om andre lag. Det hjelper ikke. Jeg forventer at vi har ett poengs forsprang før kampen i morgen.

Om høyrebacksituasjonen

Milner, Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez er alle utelukket fra kampen onsdag.

– Du må vente til i morgen. Men vi vil spille med en høyreback eller en vingback. Oooh. Jeg aner ikke hva vi skal gjøre for å være ærlig, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]