Pressekonferanse:– Vi kommer trolig ikke til å kjøpe noen

Dominic Solanke og Nathaniel Clyne forsvant til Bourmemouth i går, men Liverpool kommer trolig ikke til å hente inn erstattere.

5. jan 2019 kl 13.08 Einar Kvande

Du kan se pressekonferansen direkte i vinduet over.

Om Liverpool kommer til å kjøpe spillere som en følge av salget av Solanke og utlånet av Clyne

– Trolig ikke. Det er to ulike tilfeller. Fotball er forretninger, men på den andre siden må vi bry oss om mennesker også. For Dom var det helt riktig for ham å dra nå. Han var litt uheldig fordi han var skadet på tidspunkt hvor vi hadde hatt bruk for ham. Han har trent ganske godt, men du klarer ikke å bevare selvtilliten når du går så lenge uten å spille kamper. Han trengte å spille fotball, og Bournemouth kom med et godt tilbud. Vi ønsker å signere unge spillere, og vi ønsker å beholde unge spillere, men vi kan ikke blokkere veien for dem i det øyeblikket vi ser noe som kan være bedre for dem.

– Som en manager er det å ha en spiller som Clyne bra. Han var alltid skadefri, og kunne alltid spille, men så fikk han en ryggskade og ingen visste hvor lenge det ville ta. Det tok ganske lang tid, og i løpet av den tiden endret laget seg. Joe var skadefri og Trent kom opp. Jeg sa ja til Clyne fordi vi har andre muligheter, unge gutter som kommer opp.

Om en ny kontrakt for Daniel Sturridge

– Det har vi ikke snakket om. Så lenge spillerne er her, er alt mulig.

Om Ki-Jana Hoever

– Han er selvsagt en spiller for fremtiden, og jeg vet ikke hva vi kommer å gjøre med ham med tanke på denne kampen. Dersom Joel og Joe var skadefri, ville ikke Ki-Jana engang ha trent med oss. Nå gjør han det, og det vil han fortsette med. Han er en fryd å se spille. Han lærer masse, og forbedrer seg mye. Han er et stort talent. Wolves? Jeg vet ikke. Vi får se. Når fremtiden starter for ham vet jeg ikke.

Om Simon Mignolet

– Han vil starte i FA-cupen på mandag. Jeg kunne ha skrevet en bok om alt det gode jeg kan si om ham. Han har vært strålende.

Om Curtis Jones

– Curtis Jones er en spiller det er strålende å ha i troppen. Han har vært med oss siden februar i fjor. De unge spillerne får en viktig utdanning i garderoben. Du kan se hvor store steg de har tatt. Rafa Camacho er i samme situasjon, men de har all tid i verden. Dersom disse guttene spiller på mandag er det mitt ansvar. De trenger bare å møte opp og spille fotball. Resten er min feil. De er her, noe som er riktig sted for dem, og det er flott å ha dem i troppen.

Om laget mot Wolves

– Vi må gjøre endringer, det er åpenbart. Hvor mange? Jeg aner ikke.

Om Joe Gomez og Joël Matip

– Han blir stadig bedre, men vil gå noen dager før han kan begynne å trene med kontakt sammen med laget igjen. Joel er litt nærmere kanskje, men jeg er ikke sikker. Bevegelsene hans ser ganske normale ut, men det er fortsatt noen dager før han kan begynne å trene igjen sammen med laget. Han vil være 100% skadefri når han kommer tilbake, og da kan begynne å finne rytmen igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]