TAR PÅ SEG SKYLDEN:  Kaptein James Milner mener tabben han er grunnen til at Liverpool røk ut av FA-cupen.

Milner tar på seg ansvaret etter tapet

James Milner mener tabben hans kostet laget avansementet i FA-cupen.

Før 1-0 scoringen til Wolverhampton rotet Milner bort ballen på midtbanen, og Raul Jimenez kunne etter hvert løpe ballen i mål.

– Jeg burde gjort det bedre. Banen var litt vanskelig, men det var det samme for begge lag, sier Milner til Liverpool Echo etter kampen.

Selv om Klopp gjorde flere endringer på laget til kampen, mener Milner at det ikke hadde så mye å si for utfallet av kampen.

– Det var utskiftninger, men vi trener alle sammen hele tiden. Jeg tror vi aldri kom helt i gang.

– Det ville alltid bli en tøff kamp, de er et godt lag. Det er ikke et enkelt sted å komme, det visste vi fra kampen for noen uker siden, sier Milner.

Trekker frem ungguttene

Med en rekke utskiftninger på laget fikk tenåringene Ki-Jana Hoever, Curtis Jones og Rafael Camacho alle sine debuter for førstelaget.

Milner, som var kaptein for Liverpool, var imponert over prestasjonene til ungguttene.

– At Ki kommer på etter noen minutter, og spiller slik som han gjorde er utrolig. Han kommer til å bli en topp, topp spiller, man kan se det med en gang.

– Rafa og Curtis også. Det var tøft siden det ikke var den letteste kampen å få tak i ballen, og få pasningene til å gå. Spesielt å få Curtis inn i kampen med driblingene hans, men sånn er det noen ganger, spesielt i FA-cupen.

Liverpool har nå tapt to strake kamper, etter å ha tapt Premier League kampen mot Manchester City før Wolverhampton-kampen. Nå venter Brighton til helgen, en kamp Milner ønsker å slå tilbake i.

– To tap på rad som virkelig ikke er bra for oss. Du vil alltid ha nedturer i løpet av en sesong, men det handler om hvordan du responderer.

– Jeg synes vi har sett nok karakter i troppen de siste årene, og kvalitet i spillerne til å vite at vi vil slå tilbake, avslutter 33-åringen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
21.03.2019 kl 21:41

To røde på scoringslisten da Nederland startet med storseier

Både Virgil van Dijk og Gini Wijnaldum scoret.

+
21.03.2019 kl 20:17

Porto senker prisene etter dialog

Årets kvartfinale blir mye billigere enn først meldt for de reisende i borteseksjonen.

+
21.03.2019 kl 19:35

– Vi må ikke tenke på hva som skjedde forrige sesong

Iker Casillas tror laget hans har en god sjanse til å nå semifinalen.

+
21.03.2019 kl 19:18

– Rangers bør sikre seg Ryan Kent permanent

22-åringen imponerer i Skottland.

+