Robertson om presset før storkampen

– Vi går inn i 2019 med momentum, og vi må bruke det godt.

1. jan 2019 kl 23.57 Arve Vassbotten

Liverpool går til torsdagens storkamp mot Manchester City med sju poengs ledelse på fjorårets seriemester, og med seks poengs forsprang på Tottenham. Andy Robertson er sikker på at han og lagkameratene vil takle presset kampen bringer med seg.

– Det er alltid press når man spiller for denne klubben. Men vi er på toppen av tabellen, og vi trenger å fortsette som vi har gjort. Å komme gjennom desember uten riper med den terminlista vi hadde er en sterk prestasjon. Vi går inn i 2019 fulle av momentum, og vi må bruke det godt, sier Robertson til Liverpool Echo.

Har utnyttet muligheten

Liverpool har nå vunnet ni strake seiere i Premier League.

– Vi har troen på å vinne hver eneste kamp vi spiller, og vi tar med oss den holdningen inn i hver eneste kamp. Selvsagt er det fint når vi tar muligheten når andre lag går på en blemme, og det har vi klart når City og Tottenham har mistet poeng. Men vi vet hvor lang denne sesongen er, og vi vet at det kommer til å bli veldig vanskelig å gå ubeseiret gjennom sesongen. Det er opp til oss å gi hundre prosent i hver eneste kamp.

– Det er en gigantisk kamp. Hvis vi vinner er vi ti poeng foran dem, og det er selvsagt stort. Men på den andre siden vil de se på det som en mulighet for å tette igjen gapet til fire poeng. Men Tottenham vil også se en mulighet her, siden vi begge ikke kan få alle poengene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]