Se bildene fra dagens Liverpool-trening

Liverpool har startet forberedelsene til lørdagens kamp mot Crystal Palace.

15. jan 2019 kl 17.39 Einar Kvande

Se bildene fra tirsdagens trening på Melwood i bildekarusellen over.

Et nytt ansikt var også på plass på dagens førstelagstrening, i form av den 17 år gamle keeperen Vitezslav Jaros. Andre unggutter som var med på treningen var Ki-Jana Hoever og Curtis Jones, som begge spilte kamp for U23-laget i går kveld.

Liverpool-spillerne trente i splitter nytt treningstøy i ulike gråfarger. Spillere som Trent Alexander-Arnold og Gini Wijnaldum var ikke med på grunn av skader, men karer som Mohamed Salah, Virgil van Dijk og Roberto Firmino var på plass.

Matip i full trening

Treningsbildene viser også at Alberto Moreno prøvde seg som keeper, mens Rhian Brewster også var på plass på Melwood og løp på tredemølle.

Bildene viser også Joel Matip i full trening, etter at han satt på innbytterbenken i Brighton på lørdag. Med alle skadene på andre forsvarsspillere passer det ypperlig å ha midtstopperen tilbake igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]