Usikker på omfanget av skaden

Dejan Lovren måtte ut med skade allerede etter fem minutter i tapet mot Wolverhampton.

8. jan 2019 kl 00.10 Hans Christian Boge-Fredriksen

Liverpool startet FA-cup kampen mot Wolverhampton med et utradisjonelt midtstopperpar bestående av Lovren og Fabinho. Før klokken hadde passert seks minutter måtte Lovren ut med skade.

– Det er hamstringen, er hva jeg har hørt, sier Klopp på pressekonferansen etter kampen.

Jeg vet ikke for øyeblikket, sier Klopp om hvor alvorlig skaden til kroaten er.

Stopperkrisen forverret

Joe Gomez og Joël Matip var fra før ute med skader, og nå med Lovren ute kan det bli spennende å se hva Klopp foretar seg i midtforsvaret til lørdagens kamp mot Brighton. Unge Nathaniel Phillips som imponerte mange under pre-season er også ute med langtidsskade.

Mot Wolverhampton ble 16 år gamle Ki-Jana Hoever kastet inn til debuten. Han ble samtidig tidenes yngste spiller for Liverpool i FA-cupen, og den tredje yngste totalt.

Han kom på og gjorde det bra. Noen ganger starter det sånn – når du virkelig behøves handler det kun om at du er god nok, ikke hvor gammel du er, sier Klopp om unggutten.

Han gjorde det bra, så det var ok. Det er det.

Klopp har tidligere fått en del kritikk for å ikke ta FA-cupen seriøst nok. Til denne kampen gjorde han hele ni endringer fra laget som tapte for Manchester City. Likevel påpeker han at det kunne vært mer reservepreget.

Jeg er ikke sikker på hva alle hadde ment hvis vi fra start hadde spilt med Fabinho og Ki-Jana som stopperpar. Da hadde nok noen få veldig smarte folk fortalt meg at jeg ikke respekterte turneringen, sier Klopp.

Klopps mannskap er uansett ute av FA-cupen, og kan fokusere fullt og helt på Premier League og Champions League, så får vi håpe at stopperne snart er tilbake i full trening.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]