Var ikke i god nok form for Palace

Usikker fremtid for Dominic Solanke, etter at låneovergang kollapset.

3. jan 2019 kl 09.31 Einar Kvande

Roy Hodgson har bekreftet at låneovergangen til Dominic Solanke fra Liverpool til Crystal Palace ikke blir noe av. Ifølge Liverpool Echo skal årsaken være at Palace trakk seg fra avtalen fordi de mente at Solanke ikke var i god nok form til å kunne bidra umiddelbart i Palace sin startoppstilling.

Solanke selv ivret etter å komme til Palace for å spille fast førstelagsfotball på Selhurst Park. 21-åringen har ikke spilt en eneste kamp for Liverpool denne sesongen. De siste ukene har han slitt med en muskelskade.

Flere klubber har vist interesse

Nå synes Solankes fotballfremtid på kort sikt å være meget usikker. Klubber som Brighton, Fulham og Huddersfield har vært i kontakt med Liverpool, og vist interesse for spilleren.

Solanke startet seks kamper og fikk 21 innhopp fra innbytterbenken forrige sesong. Denne sesongen har han vært bak både Roberto Firmino, Daniel Sturridge og Divock Origi i spissøken. I tillegg har Klopp begynt å benytte Mohamed Salah mer i midten, noe som også begrenser Solankes muligheter til å få spilletid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]