Vet fortsatt ikke om Trent og Gini rekker Leicester-kampen

Jürgen Klopp har kommet med en oppdatering på skadesituasjonen til Trent Alexander-Arnold og Georginio Wijnaldum.

25. jan 2019 kl 15.33 Einar Kvande

Jürgen Klopp opplyser at Trent Alexander-Arnold har stor fremgang etter sin kneskade, men det er fortsatt for tidlig å slå fast om høyrebacken kan spille mot Leicester eller ei.

Høyrebacken fikk skaden i løpet av Liverpools 1-0 seier i Brighton den 12. januar, og måtte stå over 4-3 seieren over Crystal Palace.

– Trent er bedre. Mye bedre. Men vi får se. Kneet må være stabilt. Det er det for øyeblikket, men det handler også om smerten. Alle vet hvor desperat Trent er etter å spille. Han kan ignorere nesten alt. At han spilte kampen i Brighton var sensasjonelt, for å være ærlig. Det var utrolig, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Det samme gjelder Gini, som fikk en liten skade som var veldig smertefull. Adrenalin er et kraftig stoff, som ga dem muligheten til å fullføre kampen, og det gjorde de.

Ikke lenge

– Det vil ikke gå lenge før Trent er tilbake, men om han rekker Leicester-kampen? Jeg vet ikke. Vi vil finne det ut. Etter det er det West Ham, og så Bournemouth. Etter det vil han i alle fall være 100 prosent igjen, men frem til da får vi se.

– Gini er i god forfatning. Bedre. Planen er at han skal trene en økt i dag, og så får vi se hvordan han reagerer på det. Forhåpentligvis kan han bygge videre på den økten, avslutter Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]