Overgangsvinduet stenger i kveldWoodburn ser ut til å bli

Ben Woodburn blir likevel ikke lånt ut til Hull City – slik situasjonen er nå.

31. jan 2019 kl 17.32 Arild Skjæveland

Det er ventet å bli en rolig kveld for Liverpool før overgangsvinduet stenger ved midnatt. Klubben har et lite håp om at noen vil hente Lazar Markovic – men den mest forventede overgangen ville være et nytt låneopphold for Ben Woodburn.

Unggutten returnerte til Liverpool tidligere denne måneden, etter et mislykket opphold i Sheffield United.

Woodburn var svært ettertraktet i sommer, og kunne gått til en rekke klubber i Championship. Han var på vei til Hull City før overgangsvinduet stenger i kveld, men ifølge David Lynch i Evening Standard har den avtalen nå kollapset.

Slik situasjonen er akkurat nå, ser det ut til at waliseren blir på Anfield ut sesongen. Men det er fortsatt tid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]