– Adrian har tilpasset seg veldig raskt

Det er en helt annen spillestil enn det spanjolen var vant med i West Ham.

10. okt 2019 kl 21.06 Arild Skjæveland

Allerede i første ligakamp for sesongen gikk Alisson Becker ned med en ganske alvorlig leggskade. Adrian hadde ikke vært i klubben i en uke en gang før han måtte hoppe inn og få debuten sin mellom stengene hjemme mot Norwich.

Siden den gang har han spilt samtlige ligakamper, og to kamper i Champions League. Nå er Alisson snart klar for å gjøre comeback. 32-åringen har imponert keepertrener John Achterberg i tiden sin i klubben så langt.

– Han kom inn fra West Ham, og måtte tilpasse seg raskt. Alt han har gjort så langt har vært veldig bra, og vi har ingen grunn til å klage, sier Achterberg i et intervju med Liverpool Echo.

– Det er en annen spillestil. I West Ham måtte han stort sett spille ballen langt i 90 prosent av tiden, men vi ber ha om å ha ro med ballen og spille seg ut bakfra, sier han.

Passer godt inn

Adrian er nå i Sevilla og har noen dager fri. Det er fortsatt ikke sikkert om Alisson vil bli spilleklar til kampen på Old Trafford 20. oktober - og da blir det enda en kamp på den tidligere Real Betis-målvakten.

– Han har tilpasset seg veldig raskt. Han har funnet seg til rette. Han hadde mye erfaring fra spill i Premier League. Det har hjulpet ham med å slå seg til ro, sier Achterberg.

– Han er en rolig og selvsikker mann, men også en veldig fin fyr. Han passer bra inn, vil jeg si. Han skal ha mye skryt for det han har gjort. Det har vært veldig bra, sier klubbens keepertrener.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]