IMPONERT:  John Achterberg er imponert over det Adrian har vist så langt.

– Adrian har tilpasset seg veldig raskt

Det er en helt annen spillestil enn det spanjolen var vant med i West Ham.

Allerede i første ligakamp for sesongen gikk Alisson Becker ned med en ganske alvorlig leggskade. Adrian hadde ikke vært i klubben i en uke en gang før han måtte hoppe inn og få debuten sin mellom stengene hjemme mot Norwich.

Siden den gang har han spilt samtlige ligakamper, og to kamper i Champions League. Nå er Alisson snart klar for å gjøre comeback. 32-åringen har imponert keepertrener John Achterberg i tiden sin i klubben så langt.

– Han kom inn fra West Ham, og måtte tilpasse seg raskt. Alt han har gjort så langt har vært veldig bra, og vi har ingen grunn til å klage, sier Achterberg i et intervju med Liverpool Echo

– Det er en annen spillestil. I West Ham måtte han stort sett spille ballen langt i 90 prosent av tiden, men vi ber ha om å ha ro med ballen og spille seg ut bakfra, sier han.

Passer godt inn

Adrian er nå i Sevilla og har noen dager fri. Det er fortsatt ikke sikkert om Alisson vil bli spilleklar til kampen på Old Trafford 20. oktober - og da blir det enda en kamp på den tidligere Real Betis-målvakten.

– Han har tilpasset seg veldig raskt. Han har funnet seg til rette. Han hadde mye erfaring fra spill i Premier League. Det har hjulpet ham med å slå seg til ro, sier Achterberg.

– Han er en rolig og selvsikker mann, men også en veldig fin fyr. Han passer bra inn, vil jeg si. Han skal ha mye skryt for det han har gjort. Det har vært veldig bra, sier klubbens keepertrener.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.11.2019 kl 20:27

– Kane ville spilt foran Firmino

Tidligere Liverpool-spiller, Danny Murphy, mener Harry Kane ville startet foran Roberto Firmino.

+
15.11.2019 kl 18:01

Derfor starter ikke Fabinho på landslaget

Midtbanespilleren briljerer for Liverpool, men starter sjelden for Brasil.

+
15.11.2019 kl 13:46

Henderson forteller om det fantastiske comebacket mot Barcelona

Kapteinen besøkte podkasten til Jamie Carragher.

+
15.11.2019 kl 13:17

– Vi i Liverpool er ekstremt heldige som har disse to

Gerrard hyller Liverpool-duo.

+