City måtte klare seg uten midtstoppere, men gjorde likevel jobben

Avstanden ned til Manchester City er fem poeng før Liverpools kamp på Old Trafford.

19. okt 2019 kl 20.28 Arild Skjæveland

En del Liverpool-supportere fikk nok et lite håp om at Roy Hodgson kunne gjøre de helrøde en tjeneste da lagoppstillingen til Manchester City ble offentliggjort kl 17.30 i kveld.

City stilte med de offensive backene Joao Cancelo og Benjamin Mendy, og et midtstopperpar bestående av midtbanespillerne Fernandinho og Rodri. Aymerick Laporte er langtidsskadd, Nicolas Otamendi ble utelatt, Kyle Walker har vært syk, og John Stones var plassert på benken.

I store deler av førsteomgang så det også ut som at det kanskje skulle være mulig at Crystal Palace kunne true Pep Guardiolas lag.

City gjorde jobben

Dessvere gikk det ikke slik. Med to scoringer på to minutter før pause avgjorde City det, mot en av få motstandere i ligaen de faktisk har hatt trøbbel med de siste sesongen.

Først stupte Gabriel Jesus City i ledelsen, før Raheem Sterling leverte en strålende målgivende til David Silva. Det ble de to eneste scoringene i kampen.

Resultatet gjør at City er oppe igjen på 2. plass i Premier League, med 19 poeng på ni kamper. De er altså fem poeng bak Liverpool, som har en kamp til gode.

Den spilles på Old Trafford mot Manchester United søndag kl. 17.30. Kampen sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]