– Dersom de ikke finner en passende dato så spiller vi ikke kvartfinalen

Liverpool spiller VM for klubblag når de andre kvartfinalene spilles.

30. okt 2019 kl 23.34 Arild Skjæveland

Torsdag kl 09.45 skal kvartfinalene i ligacupen trekkes. Der er Liverpool, sammen med Manchester City, Manchester United, Everton, Leicester, Oxford United, Colchester United og Aston Villa.

Problemet er bare at Liverpool har dratt til Qatar for å spille VM for klubblag på de datoene de andre kvartfinalene skal spilles - og det må være de helrødes prioritet.

– Dersom de ikke kan finne en passende dato for oss, og da mener jeg ikke kl. 03.00 natt til 1. juledag, så kan vi ikke spille kampen, og kan ikke gå videre, sier Klopp ifølge Andy Hunter i The Guardian.

– Forhåpentligvis begynner de å tenke på kampprogrammet nå. Jeg er sikker på at noen fra Premier League håpet at Arsenal skulle klare det… Jeg beklager, sier han videre.

Gir blaffen i baklengsmålene

Det var en oppstemt Klopp som møtte pressen etter at ungguttene hans hadde slått Arsenal 5-4 på straffer etter at det var 5-5 etter ordinær tid.

– Som manager burde jeg kanskje bekymre meg over baklengsmålene vi slapp inn - men jeg kunne ikke brydd meg mindre.

– Jeg kan ikke huske sist jeg hadde det så moro på en kamp. Jeg er veldig glad for ungguttene for at de kan huske sin første kveld på Anfield for resten av livet. De gjorde det til noe spesielt. De jobbet sokkene av seg, og spilte med sjel.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]