NOE ER GALT:  Gary Neville mener at det er noe som ikke er stemmer i Manchester City.

– Det er noe som ikke stemmer i City

Gary Neville mener at Liverpool nå er klare favoritter til å vinne ligatittelen.

Det er fortsatt tidlig, og 90 poeng å spille om i Premier League. Det er bare spilt åtte ligakamper, men etter det som har vært en fantastisk helg for Liverpool, er avstanden fra førsteplassen ned til Manchester City på andreplass nå åtte poeng.

Det var tema på Sky Sports søndag kveld, etter at Newcastle hadde slått Manchester United. Sky Sports-ekspert Gary Neville mener det er noe som ikke stemmer i Pep Guardiolas lag denne sesongen. Han mener at Liverpool nå er klar favoritt til å vinne ligaen.

– Jeg tror ikke de vil tape tittelen nå. Det er 30 kamper igjen, men jeg jobbet på Evertons kamp mot City i forrige uke, og det er noe som ikke stemmer hos City. Det er noe som er feil. De har satt en så høy standard, og det stemmer ikke i forsvar, sier den tidligere Manchester United-backen.

– De slipper til sjanser. Forrige sesong og året før så kom du ikke til sjanser, sier han.

Uten midtstopperne fra forrige sesong

Vincent Kompany gikk til Anderlecht som spillende manager, og Aymerick Laporte er nå langtidsskadet. De to var Citys foretrukne stopperduo forrige sesong.

– Det stemmer ikke for dem, og de er ikke som de var tidligere. De har satt en så høy standard, og Liverpool var et hårstrå unna å matche den standarden forrige sesong, så dersom City slipper seg ned… Jeg må si, det å ikke erstatte Kompany, og nå skaden på Laporte - det er et stort problem for dem, og de ser sårbare ut. City har ikke vist sårbarhet på to år.

– Nå er de sårbare, og lag vil tro at de kan slå dem. Everton hadde en mulighet forrige uke, men vant ikke fordi noe av Citys spill var fantastisk - men de hadde en sjanse. Liverpool er definitivt store favoritter, men dersom Virgil van Dijk eller Mohamed Salah blir skadet, kan det fort snu seg igjen. Det er lenge igjen, men de er klare favoritter nå, sier han.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
13.10.2019 kl 21:03

Akademidirektøren snakker for første gang om Duncan-saken

– Ikke alle spillere ønsker å vente og utvikle seg under oss, og det må vi respektere.

+
13.10.2019 kl 17:54

Wijnaldum-dobbel sikret nederlandsk seier

Gini i storform for landslaget.

+
13.10.2019 kl 14:53

– Lagene jeg spilte i manglet alltid en John Barnes-type, det har Liverpool nå

Jamie Carraghers favorittspiller i Liverpool er Sadio Mané.

+
13.10.2019 kl 11:46

– Klopp hatet fokuset på det kommersielle i Man Utd

Derfor sa Klopp nei til Manchester United før han takket ja til Liverpool.

+