– Det var belønning for det harde arbeidet

Alex Oxlade-Chamberlain har jobbet mye de siste månedene med å komme til avslutninger i riktig posisjon.

23. okt 2019 kl 23.18 Arve Vassbotten

Sist sesong savnet Liverpool scoringer fra midtbanen og på langskudd.

Da Alex Oxlade-Chamberlain fikk sin første start i Champions League på 18 måneder leverte han to langskudd i mål. Det første kom allerede før to minutter var spilt, og han la også på til 2-0 etter 57 minutter med et nydelig skudd med utsiden av foten.

– Det var godt å få mål igjen, mitt siste mål var vel også i Champions League for et par sesonger siden, sa tomålsscoreren til Viasat etter kampen.

Har jobbet med å komme i skuddposisjon

– Det er en en belønning for det harde arbeidet, og jeg har prøvd å få tilbake den følelsen med å være i de rommene rundt mål, når man skal skyte og hvor man skal skyte.

– Det å få den følelsen tar litt tid, og jeg har jobbet mye med det de siste to månedene. Manageren har oppfordret meg til å skyte mer, og jeg er glad jeg klarte det i dag.

– Det var uansett godt å være tilbake i startoppstillingen, det er det jeg har jobbet mot. Det er ting vi kan jobbe med, men når alt kommer til alt var det overbevisende, mente Ox.

– Det er vanskelig å komme tilbake etter en skade, og jeg ble skadet på et tidspunkt der vi hadde en veldig god sesong og det var inspirasjon for meg til å komme tilbake. Nå må jeg jobbe hardt for å fortsette å kjempe om plassen.

Om det andre målet sa han dette.

– Ballen kom raskt fra Firmino, så jeg måtte bare bruke utsiden av høyrefoten. Jeg scorer gjerne flere slike.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]