– Det var en skuffende prestasjon av oss

Kapteinen reflekterer etter 1-1 på Old Trafford

20. okt 2019 kl 21.43 Arild Skjæveland

Liverpool fikk med seg ett poeng fra Old Trafford, etter at Jürgen Klopps lag nok en gang scoret sent.

Etter kampen var kapteinen kritisk til lagets prestasjon mot erkerivalen, og mener poengdeling var rettferdig.

– Jeg synes ikke vi spilte bra nok i førsteomgang. Vi var ikke på vårt vanlige nivå, spesielt med ballen, sier Jordan Henderson til Liverpoolfc.com.

– Vi kunne spilt mye bedre, og jeg synes andreomgangen var langt bedre. Vi endret litt på taktikken, og det hjalp oss. Mot slutten av kampen var det vi som gikk for det, og i de siste 5-10 minuttene trodde jeg at vi skulle klare det, sier han.

Skryter av innbytterne

Det at en i det minste unngikk å tape, viser at Liverpool er et godt lag, mener kapteinen.

– Ox var nære med et godt skudd med venstrefoten, og vi fortsatte å presse, men når alt kommer til alt er det rettferdig med ett poeng. Vi må spille så mye bedre i de 90 minuttene. Jeg var skuffet over at vi ikke kom hit og leverte en stor prestasjon, fordi jeg føler at vi burde ha gjort det i dag.

– Når vi først ikke vinner, så taper vi heller ikke, og det er tegn på et godt lag. Vi må lære fra dagens kamp og sørge for at det ikke skjer igjen, sier han.

Klopp gjorde tre bytter, og satte inn tre midtbanespillere. Alex Oxlade-Chamberlain, Adam Lallana og Naby Keita kom inn i andreomgang. Lallana, som er en av kapteinens nærmeste venner, scoret målet.

– Jeg synes han var strålende da han kom inn. Jeg er veldig glad på hans vegne. Han fortjener litt medgang, og han sikret oss poenget. Det kan vise seg å være et viktig poeng - en vet aldri, så jeg er veldig glad på hans vegne. Forhåpentligvis kan han fortsette å bidra for laget. Jeg synes de to andre som kom inn også var fantastiske.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]