Premier League har offentliggjort dommeroppsettet for neste runde.

Det er rutinerte Martin Atkinson som har fått ansvaret for Manchester United mot Liverpool kommende søndag.

48-åringen dømte Anfield-oppgjøret mellom lagene forrige sesong og har dømt denne duellen fire ganger siden 2014.

Én seier

For det må man tilbake til 2007, da vertene vant 1–0 på Old Trafford.

3–1 på Anfield forrige sesong er foreløpig eneste gang på fem forsøk hvor Liverpool har slått United med Atkinson som kampleder.

Men samtidig har ikke Liverpool tapt med Atkinson som dommer siden nettopp United vant 2–1 på Anfield i mars 2015, i kampen hvor Steven Gerrard ble utvist under minuttet etter å ha kommet inn til 2. omgang.

På Old Trafford til helga får han med seg Lee Bettts og Constantine Hatzidakis som assistenter, mens Jonathan Moss skal være fjerdedommer.

Dømt lagene én gang hver

I VAR-rommet er David Coote videodommer, med Marc Perry som assistent.

Denne sesongen har Martin Atkinson dømt Liverpool én gang: mot Manchester City i Community Shield på Wembley i august.

Like mange ganger har han dømt Manchester United denne sesongen. Det endte 1–0 hjemme mot Leicester i september, da Marcus Rashford ble matchvinner på straffe tidlig i kampen.

På sju Premier League-kamper så langt denne høsten har Atkinson delt ut 25 gule kort og ingen røde.

Ifølge Mirror har Atkinson delt ut flere gule kort (75) til Liverpools motstandere enn noen andre lag siden begynnelsen av 2009/10-sesongen.