- Fansen ga oss fordel på vei mot enorm seier

Dejan Lovren sier at Liverpool har lært for hver sesong som har gått og at man nå vet hva som skal til.

28. okt 2019 kl 09.50 Torbjørn Flatin

- Vi visste at dette ville bli vanskelig, selv om de ikke har hatt så gode resultater i det siste, uttalte Dejan Lovren til Liverpools hjemmeside etter 2-1 mot Tottenham.

Den store kroaten er en noe omdiskutert spiller i Liverpools midtforsvar, men med Joel Matip ute med skade er han blitt foretrukket fremfor Joe Gomez som partner til Virgil van Dijk.

Klopp fornøyd ved pause

- Uheldigvis scoret de i det første minuttet, men vi beholdt roen, spilte vårt spill og skapte mange sjanser, konkluderer Lovren videre.

- Da vi kom inn sa sjefen: «Jeg sier vanligvis ikke dette, men jeg er fornøyd selv om vi ligger under med 1-0. Vi måtte imidlertid bare fortsette å holde det gående.

- Vi visste vi ville få flere sjanser og vi greide å snu det. Det var en enorm, en enorm seier.

Hjelp fra fansen

- Totalt sett er vi godt fornøyd. Nå må vi sørge for at vi restituerer oss skikkelig, sover bra og spiser bra da vi har kamp hver tredje dag framover. Vi må holde hodet klart og alt vil være ok.

- En fordel vi har er fansen, understreker Dejan, etter nok en hjemmeseier under flomlysene på Anfield. – De var igjen briljante, det å kunne føle denne atmosfæren. Uansett hvem som kommer hit vil de få det tøft.

- En kan si at vi har blitt smartere for hver sesong som har gått. Vi har definitivt lært fra tidligere år om det å kunne spille under press. Nå er vi vant til det, vi gjorde det forrige sesong. Nå er nøkkelen ikke å tenke seks eller sju måneder fremover, men gjøre det vi skal fra kamp til kamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]