FEIRET NOK EN SEIER -  James Milner og Dejan Lovren gratulerer hverandre etter 2-1 mot Spurs.

- Fansen ga oss fordel på vei mot enorm seier

Dejan Lovren sier at Liverpool har lært for hver sesong som har gått og at man nå vet hva som skal til.

- Vi visste at dette ville bli vanskelig, selv om de ikke har hatt så gode resultater i det siste, uttalte Dejan Lovren til Liverpools hjemmeside etter 2-1 mot Tottenham.

Den store kroaten er en noe omdiskutert spiller i Liverpools midtforsvar, men med Joel Matip ute med skade er han blitt foretrukket fremfor Joe Gomez som partner til Virgil van Dijk.

Klopp fornøyd ved pause

- Uheldigvis scoret de i det første minuttet, men vi beholdt roen, spilte vårt spill og skapte mange sjanser, konkluderer Lovren videre.

- Da vi kom inn sa sjefen: «Jeg sier vanligvis ikke dette, men jeg er fornøyd selv om vi ligger under med 1-0. Vi måtte imidlertid bare fortsette å holde det gående.

- Vi visste vi ville få flere sjanser og vi greide å snu det. Det var en enorm, en enorm seier.

Hjelp fra fansen

- Totalt sett er vi godt fornøyd. Nå må vi sørge for at vi restituerer oss skikkelig, sover bra og spiser bra da vi har kamp hver tredje dag framover. Vi må holde hodet klart og alt vil være ok.

- En fordel vi har er fansen, understreker Dejan, etter nok en hjemmeseier under flomlysene på Anfield. – De var igjen briljante, det å kunne føle denne atmosfæren. Uansett hvem som kommer hit vil de få det tøft.

- En kan si at vi har blitt smartere for hver sesong som har gått. Vi har definitivt lært fra tidligere år om det å kunne spille under press. Nå er vi vant til det, vi gjorde det forrige sesong. Nå er nøkkelen ikke å tenke seks eller sju måneder fremover, men gjøre det vi skal fra kamp til kamp.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
11.11.2019 kl 22:58

Gomez og Sterling måtte skilles på England-trening

Dagen etter storkampen på Anfield var temperaturen fortsatt høy mellom Joe Gomez og Raheem Sterling på treningsfeltet til England.

+
11.11.2019 kl 19:17

Frykter tilbakefall på Salahs skade

Liverpool venter i spenning på å få vite omfanget av ankelskaden til Mohamed Salah mens han er på landslagsopphold.

+
11.11.2019 kl 16:47

– For en kamp!

Georginio Wijnaldum analyserer seieren over Manchester City.

+
11.11.2019 kl 10:50

– Dette var min begravelse

Liverpool spiller så godt at det er smertefullt for Gary Neville.

+