– Jeg har store penger på Liverpool. Gi dem tittelen og betal ut nå!

Harry Redknapp har hatt mange managerjobber, men skulle gjerne ha jobbet i Liverpool.

15. okt 2019 kl 12.02 Arild Skjæveland

Harry Redknapp har ikke jobbet i Premier League siden han forlot Queens Park Rangers i februar 2015. Hans forrige managerjobb var i Birmingham City, der han ga seg i september 2017.

Nå har han gjort et intervju med Daily Mail, der han snakker om sin tidligere arbeidsgiver Tottenham. Han mener Mauricio Pochettino har en stall som er på høyde med Liverpool og Manchester City, men at de har kommet skeivt ut.

Selv har han satt pengene sine på at Liverpool skal vinne tittelen i mai - og han vil gjerne at bookmakerne betaler ut allerede nå.

– Jeg kan se dem vinne ligaen i år. Gi dem tittelen, og gi dem den nå! Jeg har satt store penger, og synes bookmakerne skal betale ut!, sier Redknapp.

Kunne tenkt seg Liverpool-jobben

Redknapp startet managerkarrieren i 1983. Han var nær ved å få England-jobben etter suksessen med Tottenham, men er det én jobb han kunne tenkt seg, så er det jobben på Anfied.

– Dersom det var én klubb jeg ville elsket å være manager for, så ville det ha vært Liverpool. Jeg elsket dem, sier Redknapp.

Liverpools neste kamp er på Old Trafford. Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]