Jobber ekstra på Melwood for å bli klar til kampen på Old Trafford

Alisson Becker trener intensivt på Melwood mens flesteparten av lagkameratene er på landslagsoppdrag.

9. okt 2019 kl 22.34 Arild Skjæveland

Alisson Becker er tilbake i full trening, og i forrige uke ville ikke Jürgen Klopp utelukke at han kom til å bli spilleklar mot Leicester. I den kampen var han verken på banen eller benken, og det var Adrian som sto i mål.

Liverpools målvakt er ikke med i Brasils landslagstropp til kampene mot Senegal og Nigeria i Singapore, og er igjen på Melwood for ekstraøkter med keepertrener John Achterberg.

Sammen med keepertreneren jobbes det nå intensivt for å få 27-åringen i kampform, rapporterer Melissa Reddy i ESPN.

Etter planen - men ingen hast

Sammen med Achterberg jobbes det nå med hurtighet, reaksjoner og distribusjon rapporterer Reddy. Restitusjonen etter leggskaden går bra, og han etter mange timer med restitusjonstrener Dave Rydings i gymmen skal han nå ha fått styrken tilbake.

Planen til Liverpool var tidlig at Alisson skulle bli klar til etter landslagspausen i oktober. Det kan fortsatt skje, men dersom han ikke skulle være 100 prosent klar, er det ingen hast å kaste ham inn i akkurat den kampen etter prestasjonene til Adrian i brasilianerens skadefravær, skriver Reddy.

Adam Lallana og Alex Oxlade-Chamberlain er to andre spillere som ikke er på landslagsoppdrag. De har takket nei til fridager for å gjøre ekstratrening på Melwood for å spille en større rolle utover i sesongen når kampene kommer tettere.

Manchester United - Liverpool spilles søndag 20. oktober kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]