Se video og tekst:Joel Matip ute mot Leicester

Klopp om skader, Joe Gomez, Ben Chilwell, rotering og kamera i garderoben.

4. okt 2019 kl 14.05 Torbjørn Flatin

Her legger vi inn video-overføring og det viktigste som Jürgen Klopp sier foran møtet med Leicester. Inkludert skadenyheter, hvor det mest interessante trolig er om Joel Matip blir spilleklar heller ikke.

Skader

- Alisson hadde sin første økt sammen med laget i går. Vi må ta en avgjørelse nærmere kampen om han er aktuell, men det alt er bra med ham.

- Joel Matip har fremgang, men blir ikke klar til kampen mot Leicester.

- Xherdan Shaqiri blir ikke klar, men jeg håper alle kan være klare etter landslagspausen. I tillegg har vi da Clyne langtidsskadet.

Joe Gomez

- Det vil ikke være fair å gi Joe ansvaret for noen av de målene vi slapp inn (mot Salzburg). Den første halvtimen var eksepsjonell. Målene vi slapp inn var av ulike årsaker, det hadde ingen ting å gjøre med våre midtstoppere.

Jamie Vardy

- Det føles som hvis noen sendte et skudd bak min rygg nå, da ville Vardy være der for å ta returen. Han er alltid der. Vi må sørge for at disse situasjonene ikke oppstår.

Ben Chilwell/Ricardo

- Vi var interessert i å kjøpe ham, men Leicester ville ikke la ham gå. Slik er det. Han har utviklet seg til å bli en utmerket spiller.

- På den andre backen har de Ricardo som også spiller veldig bra. Han er en omskolert ving, som er spennende.

Rotering

- Spillere som ikke har spilt sammen på en stund vil behøve litt tid til å bli vant med hver andre igjen, det er normalt, svarer Klopp videre på Joe Gomez og det å rotere på troppen.

- Jeg vil likevel ikke si at det er vanskelig, det er bare en jobb som må gjøres. Jeg forventer ikke bare 40 prosent eller noe slikt. Det dreier seg om dine egne forventninger for gradvis å få selvtillit, ved å vinne dueller og slikt.

- Det er annerledes med keepere. Adrian har gjort det bra så vi behøver ikke å forsere noe. Han har trent i nesten ti dager, bare ikke med laget. Det er viktig at han får gjort økter med høy intensitet.

Om å ha kamera i garderoben

Da manageren snakker i pausen, som visstnok skal ha vært tilfellet med Salzburg.

- Hvis LFC hadde et kamera på meg i en slik situasjon, da ville jeg forlate klubben. Helt seriøst.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]