Keita måtte av med skade

Midtbanespilleren holdt seg til lysken.

30. okt 2019 kl 23.14 Arild Skjæveland

Naby Keita spilte ingen god kamp mot Arsenal i kveld, og gikk av banen etter 55 minutter - men det var ikke på grunn av prestasjonen han gikk av.

Midtbanespilleren holdt seg til lysken og gikk rett i garderoben da han ble byttet ut, og nå bekrefter Jürgen Klopp at spilleren er skadet.

– Det er det eneste lille å bekymre seg for. Jeg vet ikke hvor alvorlig det er, men jeg så at han strekte seg litt, etter at han sklei. Jeg vet ikke om det er adductoren, jeg vet ikke enda, sa manageren i et intervju med Viasport Fotball.

Klopp uttalte seg også til Liverpoolfc.com.

– Dersom Nabys skade ikke er så alvorlig, og det håper jeg - så var det nesten en perfekt kveld. Han kjente det litt. Jeg kunne se at han sklei da han mistet ballen. Han haltet litt etterpå, og derfor gjorde vi det, sier han og sikter til at han byttet ham ut.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]