Pressekonferanse:Mané og Klopp møtte pressen

Sadio Mané og Jürgen Klopp be grillet av journalistene foran Salzburg-kampen.

1. okt 2019 kl 13.39 Einar Kvande

Denne saken vil bli oppdatert forløpende under pressekonferansen, som du ser i vinduet over.

Sadio Mané førstemann ut

– Vi vil kjempe både for ligaen og Champions League. Jeg vil si vi er bedre denne sesongen enn forrige sesong. Vi er modnere enn forrige sesong.

Mané fikk spørsmål om forholdet til Mo Salah.

– Godt spørsmål. Det er veldig viktig for oss begge å score mål. Men vi har lagt den episoden du sikter til bak oss. Jeg var litt frustrert Ting som dette kan skje i fotball. Du ønsker å score flere mål. Mo er en veldig, veldig god venn.

Senegaleseren ble også spurt om forholdet til sin gamle klubb, Salzburg.

– Dette er en spesiell kamp for meg. Jeg vil være veldig glad for å møte gamle lagkamerater igjen. Jeg er sikker på at de er klare for meg, og jeg vil være klare for dem.

Mané fikk også spørsmål om Salzburgs toppscorer, Erling Braut Haaland.

– Han er en veldig god spiller. Det er viktig for oss å være oppmerksomme på ham. Salzburg har sultne spillere, som blir bedre og bedre.

Jürgen Klopp tok over

Første spørsmål var omkring bruken av en ikke spilleberettiget spiller, Pedro Chirivella, i ligacupen.

– Det kan jeg ikke si så mye om for øyeblikket. Det jeg kan si er at dersom det var vår feil alene, så vil vi bli straffet for det. Jeg bryr meg om spilleren. Dersom vi har gjort en feil, bør ikke han straffes for det.

Neste spørsmål var fra TV 2 om Erling Braut Haaland.

Norge har gode fotballspillere. En veldig bra spiller. Rask og fokusert. Han er på et perfekt sted nå. Han er ikke den eneste trusselen, men han er en stor en så gratulerer. Dere må se kampen i morgen for å se hvordan vi skal stoppe han.

Det kom også spørsmål om tilstanden til Alisson Becker.

– Vi får se. Vi kommer ikke til å ta noen sjanser med ham. Til i morgen er han uaktuell. Vi får se med tanke på Leicester-kampen.

Salzburg har mange unge spillere i sine rekker.

– Det var en smart avgjørelse å ansette Ralf Rangnick. Han har lagt grunnlaget. Reglene i Østerrike gjør det enklere å få tak i slike spillere. Når de selger en spiller har de allerede en ny klar.

– Salzburg vil overraske mange. Spillet deres er som skapt for å overraske større lag. Men om det er noen som vet om måten de spiller på, så er det meg. Og jeg har et ganske godt lag.

– Virgil van Dijk er den beste forsvarsspilleren i verden for øyeblikket, men denne kampen blir veldig vanskelig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]