Liverpool U18 straffet hardt av Man City

Manchester Citys kontringer ble avgjørende.

26. okt 2019 kl 14.09 Arve Vassbotten

Liverpool U18 og Man City U18 har begge startet sterkt i serien, der Man City leder med to poeng over Liverpool på toppen av tabellen.

Lørdag møttes de imidlertid i Premier League Cup på akademiet i Kirkby, og der ble gjestene fra Manchester for sterke og vant til slutt 4-0.

Liverpools unggutter hadde endel press, noen store sjanser og mye ballinnehav, men de ble gang på gang straffet hardt for feilene de gjorde av Manchester City, som var spesielt sterke på kontringer.

Jakub Ojrzynksi hadde en strålende redning på skudd fra Cole Palmer rundt fem minutter før pause, før samme mann sendte Man City i ledelsen på overtid i første omgang.

Raknet etter pause

Da Remi Savage mistet ved midtstreken, snappet Palmer ballen og spilte fri James McAtee, som enkelt kunne sette inn 2-0 i et åpent nett like etter pause.

Med litt over en halvtime igjen ble det 3-0 på en ny kontring fra Man City. Alex Robertson scoret med et skudd fra hjørnet av 16-meteren.

Fire minutter på overtid var Liverpool-spiller Savage sist på ballen da Man City scoret kampens fjerde mål.

Liverpools lag: Jakub Ojrzynski, Jack Walls, James Norris, Remi Savage, Billy Koumetio, Leighton Clarkson (kaptein), Owen Beck, Jake Cain, Layton Stewart, James Balagizi, Tyler Morton.