Matip er ute mot Salzburg

Joël Matip fikk en skade mot Sheffield United.

1. okt 2019 kl 13.56 Einar Kvande

Joël Matip fikk en skade mot Sheffield United i helgen, og under dagens pressekonferanse på Anfield ble det bekreftet at midstopperen ikke spiller Champions League-kampen mot RB Salzburg på Anfield i morgen kveld.

Xherdan Shaqiri er heller ikke aktuell til kampen i gruppe E, og matchen kommer også for tidlig for Alisson Becker.

– Humøret er bra. Joël Matip fikk en liten smell i Sheffield. Utenom det, ser det greit ut. Vi har selvsagt spillerne som ikke var tilgjengelige i helgen. Shaq er fortsatt ute. Alisson er veldig nær, men er helt sikkert ikke aktuell til i morgen. Det skulle være alt, tror jeg, siteres Jürgen Klopp av Liverpoolfc.com.

James Pearce melder på Twitter at Joe Gomez vil ta Matips plass i midtforsvaret mot østerrikerne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]