TESTER NYTT OPPLEGG:  200 Liverpool-supportere skal senere denne måneden bruke sitt medlemskort eller sesongkort for å få adgang til Selhurst Park.

Medlemskortet som bortebillett

Liverpool og Crystal Palace med pilotprosjekt når det gjelder bortebilletter.

Papirbillettene kan snart være en saga blott i Premier League, også i forbindelse med bortekamper.

I forbindelse med Liverpools bortekamp på Selhurst Park lørdag 23. november skal Liverpool og Crystal Palace gjennomføre et pilotprosjekt, der man tester hvordan en klubbs medlemskort og sesongkort også kan fungere som bortebillett. 

Av de 2866 Liverpool-supporterne som kjøper billett til Liverpools bortekamp på Selhurst Park vil 200 fans bli trukket ut til å bruke sitt medlemskort eller sesongkort som inngangsbillett.

De supporterne som blir trukket ut vil med andre ord ikke få utstedt noen papirbillett til kampen, men må bruke kortet de pleier å bruke på Liverpools hjemmekamper for å komme inn på kampen i London.

Kampen mot svartebørshaiene

Supporterne vil bli trukket ut etter at billettsalget til kampen er ferdig, og den som står som kjøper av billettene vil få en mail torsdag 7. november dersom man er blitt trukket ut.

Crystal Palace vil også delta i dette prøveprosjektet, og deres supportere skal teste opplegget når de besøker Anfield i mars 2020.

Dette er et tiltak som Liverpool FC setter iverk for å få en mer rettferdig fordeling av billetter, og for å få bukt med svartebørshandel av bortebilletter. Man unngår også at billetter blir borte i posten.

Liverpool FC samarbeider med flere Premier League-klubber om dette prosjektet, og Anfield-klubben håper at opplegget blir gjennomført også i forbindelse med flere bortekamper denne sesongen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
04.12.2019 kl 23:22

– Det er den beste følelsen du kan ha som manager

Det var mye Jürgen Klopp var fornøyd med etter 5-2 mot Everton, men han var spesielt glad for å se at alt fungerte så bra etter fem bytter.

+
04.12.2019 kl 17:02

Dyp fortvilelse og enorm glede

Divock Origis møter med Everton er en historie for seg selv.

+
04.12.2019 kl 12:38

Klopp roterer ikke mye

Men midtbanen er unntaket.

+
04.12.2019 kl 11:22

– Om du har en lang nese, så er du i offside nå til dags!

UEFA-presidenten vil tillate at spillere kan være 10-20 centimeter i offside!

+