TESTER NYTT OPPLEGG:  200 Liverpool-supportere skal senere denne måneden bruke sitt medlemskort eller sesongkort for å få adgang til Selhurst Park.

Medlemskortet som bortebillett

Liverpool og Crystal Palace med pilotprosjekt når det gjelder bortebilletter.

Papirbillettene kan snart være en saga blott i Premier League, også i forbindelse med bortekamper.

I forbindelse med Liverpools bortekamp på Selhurst Park lørdag 23. november skal Liverpool og Crystal Palace gjennomføre et pilotprosjekt, der man tester hvordan en klubbs medlemskort og sesongkort også kan fungere som bortebillett. 

Av de 2866 Liverpool-supporterne som kjøper billett til Liverpools bortekamp på Selhurst Park vil 200 fans bli trukket ut til å bruke sitt medlemskort eller sesongkort som inngangsbillett.

De supporterne som blir trukket ut vil med andre ord ikke få utstedt noen papirbillett til kampen, men må bruke kortet de pleier å bruke på Liverpools hjemmekamper for å komme inn på kampen i London.

Kampen mot svartebørshaiene

Supporterne vil bli trukket ut etter at billettsalget til kampen er ferdig, og den som står som kjøper av billettene vil få en mail torsdag 7. november dersom man er blitt trukket ut.

Crystal Palace vil også delta i dette prøveprosjektet, og deres supportere skal teste opplegget når de besøker Anfield i mars 2020.

Dette er et tiltak som Liverpool FC setter iverk for å få en mer rettferdig fordeling av billetter, og for å få bukt med svartebørshandel av bortebilletter. Man unngår også at billetter blir borte i posten.

Liverpool FC samarbeider med flere Premier League-klubber om dette prosjektet, og Anfield-klubben håper at opplegget blir gjennomført også i forbindelse med flere bortekamper denne sesongen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
11.11.2019 kl 22:58

Gomez og Sterling måtte skilles på England-trening

Dagen etter storkampen på Anfield var temperaturen fortsatt høy mellom Joe Gomez og Raheem Sterling på treningsfeltet til England.

+
11.11.2019 kl 19:17

Frykter tilbakefall på Salahs skade

Liverpool venter i spenning på å få vite omfanget av ankelskaden til Mohamed Salah mens han er på landslagsopphold.

+
11.11.2019 kl 16:47

– For en kamp!

Georginio Wijnaldum analyserer seieren over Manchester City.

+
11.11.2019 kl 10:50

– Dette var min begravelse

Liverpool spiller så godt at det er smertefullt for Gary Neville.

+