VENTER I SPENNING:  Rhian Brewster, Neco Williams og Harvey Elliott forventes å bli involvert mot Arsenal i kveld.

Neco Williams kan få en overraskende debut på høyrebacken

18-åringen fra Wales forventes å få en ilddåp mot Arsenal i ligacupen.

Med Ki-Jana Hoever opptatt med spill for Nederland i VM for U17-landslag, er det en «ledig» plass på Liverpools høyreback til kveldens kamp mot Arsenal i Carabao Cup. Ledig på den måten at Jürgen Klopp ikke er forventet å bruke noen av de spillerne han startet mot i siste ligakamp mot Tottenham, inkludert Trent Alexander-Arnold.

Det kan gi en åpning for Neco Williams, som har gjort seg stadig mer bemerket som høyreback for Liverpool U23 de siste månedene.

Spiller for Liverpool U23

– Neco har vært involvert med U23 både forrige sesong og denne sesongen og han har definitivt forbedret sitt spill, istemmer U23-trener Neil Critchley til Liverpool Echo.

– Du vet hva du får med Nico. Da tenker jeg på hans oppførsel og hvordan han hele tiden gir det han har.

– Jeg er ikke bekymret over hans temperament. Han har spilt stabilt i over en sesong nå og har blitt flyttet til Melwood og hvor staben til førstelaget har vært veldig fornøyd med ham.

– Det er bare å krysse fingrene for at han blir involvert i denne kampen og som da utvilsomt vil bli et fantastisk øyeblikk for han og hans familie.

God offensivt

Williams er en robust back som er god offensivt, og også er god i lufta. Han er gjerne et bra våpen for U23 på offensive dødballer, samt at han både kan legge inn gode innlegg fra kanten og være med og avslutte dersom pasningen kommer fra motsatt side.

Et møte med Arsenal i 4. runde i ligacupen vil imidlertid være et steg opp for alt som han har opplevd som fotballspiller tidligere.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
11.11.2019 kl 22:58

Gomez og Sterling måtte skilles på England-trening

Dagen etter storkampen på Anfield var temperaturen fortsatt høy mellom Joe Gomez og Raheem Sterling på treningsfeltet til England.

+
11.11.2019 kl 19:17

Frykter tilbakefall på Salahs skade

Liverpool venter i spenning på å få vite omfanget av ankelskaden til Mohamed Salah mens han er på landslagsopphold.

+
11.11.2019 kl 16:47

– For en kamp!

Georginio Wijnaldum analyserer seieren over Manchester City.

+
11.11.2019 kl 10:50

– Dette var min begravelse

Liverpool spiller så godt at det er smertefullt for Gary Neville.

+