NEW BALANCE -  kjemper hardt for å beholde kontrakt med Liverpool FC.

New Balance gir ikke opp sponsoravtale

Liverpools nåværende utstyrsleverandør ønsker å anke avgjørelsen om at Nike blir den nye samarbeidspartneren på Anfield.

New Balance ønsker å anke avgjørelsen etter at Liverpool FC vant fram i retten forrige uke, om at Nike skulle bli deres nye utstyrsleverandør.

Retten ga LFC medhold i at de kan skrive en kontrakt med Nike, på fem år, hvor utstyrsgiganten bl.a. skal produsere draktene til de helrøde.

New Balance mente de hadde i kontrakten at ved å matche konkurrerende bud skulle de fortsatt ha den avtalen som de hadde hatt i sju år med Liverpool. På Anfield mente man imidlertid at New Balance ikke kunne konkurrere med den distribusjon som Nike har kapasitet til, og vant fram med det.

New Balace ble avvist et umiddelbart ønske om å anke avgjørelsen fra dommeren. De har nå skrevet til lagmannsretten, og fylt ut de nødvendige papirer, for å søke om tillatelse til å få en full ankemulighet.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
11.11.2019 kl 22:58

Gomez og Sterling måtte skilles på England-trening

Dagen etter storkampen på Anfield var temperaturen fortsatt høy mellom Joe Gomez og Raheem Sterling på treningsfeltet til England.

+
11.11.2019 kl 19:17

Frykter tilbakefall på Salahs skade

Liverpool venter i spenning på å få vite omfanget av ankelskaden til Mohamed Salah mens han er på landslagsopphold.

+
11.11.2019 kl 16:47

– For en kamp!

Georginio Wijnaldum analyserer seieren over Manchester City.

+
11.11.2019 kl 10:50

– Dette var min begravelse

Liverpool spiller så godt at det er smertefullt for Gary Neville.

+