«Ny» midtbane for Manchester United?

Lokalavisen tror Solskjær velger en defensiv oppstilling på søndag.

17. okt 2019 kl 09.04 Torbjørn Flatin

Lokalavisen Manchester Evening News legger fram en rekke navn når de skal prøve å spå hvilken midtbane som Ole Gunnar Solskjær velger til kampen mot Liverpool, og uten Paul Pogba.


Unggutt som anker?

Det er Jesse Lingaard, Andreas Pereira, Scott McTominay, Fred, Nemanja Matic, Juan Mata og Axel Tuanzebe.

Avisen tror at vertene vil stille i et slags 4-3-3, selv om det også kan være alternativer hvor to «sitter» på midtbanen, vingene kommer noe ned og det blir til et 4-2-3-1.

MEN skriver at unge Axel Tuanzebe i det siste har spilt på et nivå som gjør ham svært vanskelig å sette ut av laget. Solskjær ventes å ha rutinerte Victor Lindeløf og rekordkjøpet Harry Maguire i midtforsvaret, og 21-årige Tuanzebe kan bli benyttet som midtbaneankeret. En type som Nemanja Matic har vært svak etter at han kom til Manchester og virker ikke å være i den reelle diskusjonen. Brasilianske Fred, kjøpt for rundt £50M, er et annet men ikke populært valg.

Inn med Lingard?

Scott McTominay, som er blitt 22 år, er en annen som avisen føler det kan være vanskelig å sette ut.

Andreas Pereira er en kandidat og også rutinerte Juan Mata, men MEN undrer seg hvordan de passer inn i en treer på midtbanen.

Til slutt ender de opp med Jesse Lingard, som skal være klar etter skade til søndagens kamp. En spiller som har bidratt med målgivende og mål før, men også hatt perioder med dårlig form.

Hurtighet på topp

Avisen til sommerens kjøp Aaron Wan-Bissaka er tilbake på høyrebacken og Luke Shaw kommer rett inn på venstrebacken etter et langt skadeopphold. Litt overraskende kanskje, siden kaptein og veteran Ashley Young er en type en kanskje ville trodd ville være med i en slik type kamp.

På topp ventes Anthony Martial å spille sentralt, med hurtige Marcus Rashford og Daniel James på hver side.

I mål er David de Gea satt opp, selv om manageren har gitt inntrykk av at han ikke forventer at keeperen blir spilleklar innen søndag etter å ha blitt skadet under landslagsspill denne uka. Sergio Romero ventes å komme inn.

Laget til MEN: De Gea, Wan-Bissaka, Lindeløf, Maguire, Shaw; Tuanzebe, McTominay, Lingard; Rashford, Martial, James

Har du innspill til journalisten?
[email protected]