Pressekonferanse: – Ingenting er bestemt ennå

Jürgen Klopp avslørte lite da han fikk spørsmål om tilstanden til Alisson, Salah og Matip.

18. okt 2019 kl 13.00 Einar Kvande

Du kanse pressekonferansen i videovinduet over.

Om skadesituasjonen

– Den er bedre. Vi har to treningsøkter igjen, og vi må ta avgjørelser. Ingenting er bestemt ennå. Jo mindre motstanderens manager vet om lagoppstillingen din, jo bedre er det.

Om sin egen statistikk på Old Trafford

– Jeg har aldri slitt med selvtilliten for å være ærlig. Historien er i dette tilfellet egentlig ikke viktig. Jeg er ganske optimistisk. Vi har en sjanse, akkurat som vi har foran hver kamp.

– Jeg tror ikke det er mange lag som ønsker å møte oss akkurat nå. Det ser ut som Manchester United er det eneste laget som ønsker å spille mot oss. Vi må sørge for at det viser seg som en misforståelse.

Det ser ut som Manchester United er det eneste laget som ønsker å spille mot oss. Vi må sørge for at det viser seg som en misforståelse.Jürgen Klopp

Om han liker kampene mot Manchester United

– Veldig! Veldig! Dette er saltet i suppen, er det ikke? Sky satte opp et lag med de beste spillerne fra begge klubbene, og hadde 11 spillere fra Liverpool. Det er en vits. Det er som å legge frem et bananskall. Verden er et sirkus for øyeblikket, og vi står i sentrum. Jeg blir ikke påvirket av det. Jeg vet nøyaktig hvor sterke Manchester United er.

Om skadene til Manchester United

– I går hadde ikke Pogba og De Gea noen sjanse. I dag har de kanskje det. I morgen har de definitivt det. La oss prestere så godt som mulig. Dersom de slår oss, er det bare å gratulere dem! Vi er veldig avslappet og veldig ambisiøse. Vi respekterer dem som det beste United-laget vi kan møte, ikke det Manchester United-laget alle dere snakker om.

Om Ole Gunnar Solskjærs situasjon i Manchester United

– For å være 100 prosent ærlig, så har jeg ingen anelse om hvordan hans situasjon er. Det er ikke viktig hva dere skriver om ham. Jeg ønsker at hver eneste manager i verden får så mye tid som mulig. Du kan aldri sammenligne situasjoner, og hvordan det var da jeg tok over i Liverpool.

Om søndagens kamp

– Vi må kjempe for hver meter, og vi må spille fotball. Det er to dager til kampen, og jeg mener vi har en god sjanse til å finne den rette balansen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]