Vi fulgte pressekonferansen med Pep Lijnders:– Vi er en kamp unna kvartfinalen, vi vil angripe denne turneringen

Pressekonferanse med Pep Lijnders før kampen mot Arsenal i Carabao Cup. Se video.

29. okt 2019 kl 14.31 Torbjørn FlatinOm Oxlade-Chamberlain, Keita og Lallana

- Det er veldig viktig at disse får spille regelmessig og får en rytme, derfor er dette en viktig kamp for dem. En kan se på Oxlade-Chamberlain hvordan han kom inn og scoret to mål mot Genk. Vi ønsker også å ha spillere som kan påvirke fra benken, og det har vi. Angående Ox ønsker vi å gi ham tid etter en slik skade, men vi har sett glimt. Det neste skrittet er å gjøre det i 95 minutter. Han er veldig viktig og gir en helt ny kreativ dynamikk. Med Naby har vi sett hvordan han kan gå med ballen fremover og gjøre at motstanderen kommer ut av posisjoner.

Om Liverpool i Carabao Cup

- Vi vil angripe denne turneringen. Vi er en kamp unna kvartfinalen. Vi ønsker kvalitet og identitet, vi ønsker å være best over alt og vårt laguttak vil vise det.

Om unggutter i Carabao Cup

- Vi har noen som er spesielle (talenter) og det ville være uintelligent å ikke benytte dem. Det er er viktig for de unge spillerne at de får trene sammen med førstelaget. De kan se små detaljer med deres egne øynene, det er lite som er mer virkningsfullt enn å få eksempler fra erfarne spillere. Du har Millie, Henderson, Lallana, Gini, Virg, Bobby, spillere som aldri klager eller kommer med unnskyldninger, som aldri gir opp. Du kan ikke ha bedre rollemodeller for unggutter som utvikler seg.

Om Curtis Jones og Harvey Elliott

- Han er en gutt fra denne byen (Jones), og alle guttene herfra og som er på akademiet har så mye lidenskap og ambisjon. Harvey er en spiller som er glimrende mellom lagdelene og som kan skape. Du finner ikke mange slike spillere, men vi må se det regelmessig.

Om Vitor Matos (ny trener)

- For meg er han vår beste signering denne sesongen. Han binder avdelinger sammen, vi er veldig glade for å ha ham her.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]