Rivaler imponerte i Champions LeagueEtt skår i gleden for Guardiola

Både Manchester City og Tottenham gjorde jobben i Champions League.

22. okt 2019 kl 22.55 Jens Hapnes Rege

Vår nærmeste tabellnabo Manchester City slapp inn et mål på straffespark rett før en halvtime var spilt på Etihad Stadium.

Allerede fem minutter senere svarte Aguero med å redusere før han sendte City i føringen rett før 40 minutter var spilt.

Rett før pause føyde Rodri seg inn i rekken av skadde spillere, med noe som så ut som en hamstring-skade. I tillegg ble det før kampen kjent at også venstreback Zinchenko hadde pådratt seg en skade.

Etter pausen fant Sterling nettmaskene tre ganger og sørget med det for at Manchester City vant 5-1.

Sprudlet i generalprøven

Det var et Tottenham som så ut til å finne tilbake til seg selv på hjemmebane mot Røde Stjerne.

Kane sendte Tottenham i føringen før ti minutter var spilt med et hodestøt og Son fant nettmaskene to ganger før pause.

Etter hvilen pyntet både Lamela og Kane på resultatet. Kampen endte 5-0.