Se scoringeneSadio med 50 mål på 100 Premier League-kamper

Sadio Mané scorer i snitt i annenhver ligakamp.

7. okt 2019 kl 14.16 Arild Skjæveland

Lørdag spilte Sadio Mané sin 100. Premier League-kamp for Liverpool. Han markerte det med å score sitt 50. ligamål for klubben.

Med 50 ligamål har han 33 spillere foran seg på listen i klubbens historie som har scoret flere ligamål. Han er nå oppe på like mange som Daniel Sturridge, Steve Heighway og John Aldridge - og har scoret flere enn Steve McManaman, Jan Mølby, Ronnie Whelan og Peter Beardsley.

Det er langt opp til Roger Hunt, som topper listen med 244 ligamål - men en spiller som Fernando Torres (65 mål) er nå innen rekkevidde. Han er én scoring bak Dirk Kuyt og Roberto Firmino, ifølge lfchistory.net.

Totalt har Sadio nå scoret 67 mål på 134 kamper for klubben etter overgangen fra Southampton i 2016.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]